Partnerbijdrage van

Wat doet het Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC)?

Wat doet het IPCC en hoe komen de IPCC-rapporten tot stand? Heleen de Coninck, hoofdauteur van diverse IPCC-rapporten, legt het uit in deze video.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) is een organisatie van de Verenigde Naties die wetenschappelijke assessments van peer-reviewed klimaatonderzoek uitvoert. Op basis van deze assessments, weergegeven in rapporten, stellen andere (VN-)organisaties klimaatbeleid vast.

Hoe komen de IPCC-rapporten tot stand? Heleen de Coninck, hoofdauteur van diverse IPCC-rapporten, legt het uit in deze video.

Heleen de Coninck is hoogleraar Socio-technische innovatie en klimaatverandering (TUe) en universitair hoofddocent (Radboud Universiteit). Ze is hoofdauteur van diverse IPCC-rapporten en lid van de programmacommissie Klimaat & recht van het CPO.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste columns? Meld u nu aan voor de gratis Verder denken-update.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top