Wat zijn ook alweer toegevoegd notarissen?

Heb jij de ambitie notaris te worden? Zo ja, word je dan een 'gewone' notaris of een toegevoegd notaris, of blijf je 'gewoon' kandidaat-notaris? Notaris.nl legt uit wat het verschil is tussen deze drie soorten notarissen.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Als toegevoegd notaris heb je dezelfde taken en bevoegdheden als een ‘gewone’ notaris, zo vertelt Notaris.nl. Dus als toegevoegd notaris begeleidt je gewoon cliënten, stelt je notariële aktes op en onderteken je deze aktes. Maar wat is dan het verschil? Dat zit ‘m in het feit dat je als toegevoegd notaris geen ondernemer bent, maar dat je in loondienst bent. Naast ‘gewone’ notaris en toegevoegd notaris, kun je ook kandidaat-notaris zijn, en blijven. Meer weten over deze drie ‘soorten’ notarissen? De website notaris.nl vertelt je er alles over.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top