Partnerbijdrage van

Webinars: een ideale manier om altijd bij te blijven

Delen:

Webinars: een ideale manier om altijd bij te blijven

In de drukte van alledag is het niet altijd makkelijk om up-to-date te blijven. Toch is het noodzakelijk om uw kennis op peil te houden als u voorop wilt blijven lopen in uw vakgebied. De webinars van het CPO bieden de mogelijkheid om snel op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen, zonder daarvoor de deur uit te hoeven.

Een uitstekende periode om uw kennis bij te spijkeren zijn de relatief rustige zomermaanden. U kunt een of meerdere CPO-webinars van dit voorjaar terugkijken op een moment dat u schikt. Of u volgt deze zomer een van de live webinars. Zo organiseert het CPO op 11 juli ‘Actualiteiten Omgeving & Vastgoed – Milieu’ met Pauline van Aardenne (senior advocaat, Van der Feltz advocaten). Zij bespreekt onder meer het wettelijke systeem inzake de (omgevings)vergunningplicht versus de toepasselijkheid van algemene regels, de best beschikbare technieken en specifieke regelingen zoals het Besluit risico’s zware ongevallen. Daarnaast komt de toekomst van het milieurecht onder de Omgevingswet aan bod.

Eveneens op 11 juli organiseert het CPO het webinar ‘«JOR» Actueel Ondernemingsrecht – Actualiteiten voorjaar 2019′. Hierin bespreekt Claartje Bulten (hoogleraar Ondernemingsrecht, Radboud Universiteit) onder andere de onderwerpen bestuurdersaansprakelijkheid, enquêterecht, uitkoop, concernverhoudingen, overnamegeschillen, geschillenregeling en medezeggenschapsgeschillen. Na afloop zijn de deelnemers weer helemaal op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het ondernemingsrecht.

Beide webinars maken deel uit van een webinarreeks. Wanneer u zich inschrijft voor een complete webinarreeks, ontvangt u tien procent korting.

Meer informatie en een volledig overzicht van webinars vindt u op www.cpo.nl/webinars.

Delen:

Scroll naar boven