Wil je weten hoe het voelt om een advocaat te zijn?

Wil je weten hoe het voelt om een advocaat te zijn? De Kempenaer Advocaten organiseert een vierdaagse Masterclass. Speciaal voor derde- en vierdejaars rechtenstudenten. Leer van hun meesters en breng alles wat je in huis hebt in de praktijk. Stap in de toga van de meesters!

Delen:

Tijdens de masterclass van 31 januari t/m 3 februari leer je in sneltreinvaart alle ins en outs van de advocatenpraktijk. “En geloof ons, bij De Kempenaer is dat behoorlijk enerverend”, vertelt het kantoor. “Samen met zeven andere super enthousiaste studenten zet jij je tanden in uitdagende juridische vraagstukken. Leer van onze ervaren advocaten, leer van je medestudenten. En vooral: have fun! We beloven je een onvergetelijke ervaring, zowel persoonlijk als professioneel.”

Werken én relaxen

Wat mag je precies verwachten? “In de Masterclass 2023 volg je workshops over de meest interessante facetten van de advocatuur. Ook behandel je een civielrechtelijke casus, van A tot Z: bespreking met de cliënt, bedenken van de juiste procestactiek, tijdig opstellen van een dagvaarding en de zaak verdedigen tegenover een rechter. Wij zijn heel benieuwd naar jouw visie en aanpak. Blaas jij met de juiste argumenten de rechter tijdens het pleidooi omver? Weet je samen met je teamgenoten door de stelling van de wederpartij heen te prikken? Durf gerust out-of-the-box te denken. Hard werken? Absoluut. Maar we nemen ook alle tijd om gezellig met elkaar te eten, drinken en ontspannen in het bruisende stadscentrum van Arnhem. Deze inspirerende Masterclass is all inclusive: dus met overnachtingen vlakbij Station Arnhem Centraal. Wij betalen álles voor je! Hoe tof is dat!”

Wil jij je juridische kennis naar een hoger niveau te tillen? Stuur dan uiterlijk 9 januari 2023 een bericht met je motivatie en met je cv naar masterclass@dekempenaer.nl.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven