Partnerbijdrage van

Wilt u met meerdere collega’s hetzelfde webinar bekijken?

Delen:

Webinar thuis volgen

Vraag een maatwerk webinartraject aan

Het CPO biedt bedrijven, kantoren en instellingen de mogelijkheid om een groep van medewerkers een webinar (of meerdere webinars) te laten volgen. Willen meerdere medewerkers in uw organisatie hetzelfde webinar bekijken? Als het gaat om een groep van 5 of meer medewerkers is het interessant om hierover nadere afspraken te maken.

Wilt u een webinar op maat laten maken?

Ook dat kan bij het CPO: een webinar exclusief voor uw eigen medewerkers, over een zelfgekozen onderwerp en een docent die deze online cursus volledig op uw wensen invult.

Maximaal leereffect

We kunnen in een maatwerk webinartraject uw vraag stroomlijnen en daarmee extra service en dienstverlening bieden. U wordt volledig ontzorgd. En u krijgt efficiënte, voordelige en duidelijke afspraken. Ook kunt u van ons inzicht krijgen in hoeverre de webinars zijn bekeken. Maar het belangrijkste: u krijgt een op maat begeleiding waardoor uw collega’s het maximale leereffect behalen uit ons webinaraanbod.

Uw voordelen:

  • Maatwerktraject op uw behoefte toegesneden
  • Efficiënt en voordelig
  • Volledig ontzorgd
  • Maximaal leereffect

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met onze opleidingsmanager Maatwerk Pauline Wendt: p.wendt@cpo.ru.nl

Delen:

CPO

Blijf scherp. Volg een CPO-cursus en laat u inspireren door onze topdocenten. Zij nodigen u uit om kritisch te zijn en verder te denken….

Meer berichten van partner

Scroll naar boven