Win jij de scriptieprijs gezondheidsrecht van Eldermans|Geerts?

Delen:

Ben je rechtenstudent en heb je je masterscriptie, met het accent op gezondheidsrecht, tussen 1 september 2018 en 31 augustus 2019 ingeleverd bij een Nederlandse Universiteit en heb je daar minimaal een 8 voor gekregen? Stuur ‘m dan in. Wie weet win jij de scriptieprijs van Eldermans|Geerts Advocaten.

€ 1000 voor beste masterscriptie

Eldermans|Geerts is een niche advocatenkantoor dat uitsluitend werkzaam is voor instellingen en professionals in de zorg. Het kantoor kent een scriptieprijs toe van € 1000,- voor de beste wo-masterscriptie met het accent op gezondheidsrecht. Eldermans|Geerts Advocaten stimuleert onder andere de ontwikkeling van jong talent met belangstelling voor het rechtsgebied gezondheidsrecht. Door het instellen van een jaarlijkse scriptieprijs wil Eldermans|Geerts een bijdrage leveren aan de kwaliteitsverhoging van de beoefening van het gezondheidsrecht in het algemeen en van masterscripties gezondheidsrecht in het bijzonder.

Voorwaarden

Wil je kans maken op de scriptieprijs, dan moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Je masterscriptie moet een wo-afstudeerscriptie zijn in de Nederlandse taal, met het accent op het gezondheidsrecht en met minimaal een 8 zijn beoordeeld. Daarnaast moet je tussen 1 september 2018 en 31 augustus 2019 een masterdiploma hebben behaald aan een Nederlandse universiteit. De deadline voor het inleveren van de masterscripties is 15 september 2019.

Procedure

De masterscripties worden door een jury van twee advocaten verbonden aan Eldermans|Geerts en een wetenschappelijk jurist verbonden aan de rechtenfaculteit van de Radboud Universiteit beoordeeld op het gebied van maatschappelijke relevantie, juridische inhoud en originaliteit. Uit de inzendingen wordt onder de verantwoordelijkheid van de jury een voorselectie van genomineerden gemaakt, waaruit vervolgens maximaal drie inzendingen ter beoordeling aan de jury worden voorgelegd. De uitslag wordt op 31 oktober 2019 bekend gemaakt, waarna de gewonnen deelnemer, naast de ontvangst van de scriptieprijs van € 1000,- met zijn/haar masterscriptie in de spotlight wordt gezet op diverse sociale kanalen en zorgplatforms.

Deelnemen?

Ben je geïnteresseerd? Je vindt vinden meer informatie, zoals het reglement en de deelname-informatie, op www.eldermans-geerts.nl/scriptieprijs. Via deze website kun je je masterscriptie insturen.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven