Win jij de scriptieprijs van Eldermans|Geerts Advocaten in de zorg?

Ben je rechtenstudent en heb je een masterscriptie geschreven met het accent op gezondheidsrecht, en dat tussen 1 september 2021 en 31 augustus 2022 ingeleverd bij een Nederlandse Universiteit? Dan kun je kans maken op de jaarlijkse scriptieprijs van Eldermans|Geerts Advocaten in de zorg.

Delen:

Eldermans|Geerts is een niche advocatenkantoor dat uitsluitend werkzaam is voor instellingen en professionals in de zorg. Het kantoor kent dit jaar wederom een scriptieprijs toe.

1000 euro voor beste masterscriptie

De prijs is een geldbedrag van 1000 euro, en wordt uitgekeerd aan de beste wo-masterscriptie met het accent op gezondheidsrecht. “Eldermans|Geerts Advocaten stimuleert onder andere de ontwikkeling van jong talent met belangstelling voor het rechtsgebied gezondheidsrecht”, legt het kantoor uit. “Door het instellen van een jaarlijkse scriptieprijs willen we een bijdrage leveren aan de kwaliteitsverhoging van de beoefening van het gezondheidsrecht in het algemeen en van masterscripties gezondheidsrecht in het bijzonder.”

Voorwaarden

Geïnteresseerden die kans willen maken op de scriptieprijs moeten aan een aantal voorwaarden voldoen. “De masterscriptie dient een wo-afstudeerscriptie te zijn in de Nederlandse taal, met het accent op het gezondheidsrecht of de gezondheidszorg. Daarnaast moet de deelnemer tussen 1 september 2021 en 31 augustus 2022 een masterdiploma behaald hebben aan een Nederlandse universiteit.” De deadline voor het inleveren van de masterscripties is 15 september 2022.

In de jury zitten twee advocaten van Eldermans|Geerts en een wetenschappelijk jurist van de Radboud Universiteit. Ze beoordelen de scripties op maatschappelijke relevantie, juridische inhoud en originaliteit.

Ben je geïnteresseerd? Kijk hier voor meer informatie. 

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven