Win jij de scriptieprijs voor insolventierecht?

Dit jaar looft BUREN, in samenwerking met Celsus Juridische Uitgeverij, voor de vierde keer de BUREN Scriptieprijs voor Insolventierecht uit voor de beste scriptie op het gebied van het insolventierecht. Ben jij de winnaar, dan mag je een studentstage lopen op de afdeling Herstructurering & Insolventie van BUREN, waar je veel kunt leren van ervaren advocaten insolventierecht en faillissementscuratoren. Ook is er een geldprijs van 500 euro mee gemoeid en een officiële uitgave in boekvorm van de scriptie.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Studeer je aan een Nederlandse universiteit, en heb je je scriptie geschreven op het gebied van insolventierecht en is die na 1 september 2020 en vóór 1 september 2021 beoordeeld met een 8 of hoger? Dan kun je meedingen naar deze prijs. De termijn voor inzending sluit op 17 september 2021.

Het enige dat je moet doen is je geanonimiseerde scriptie (zonder vermelding van auteur, universiteit of begeleider) samen met het ingevulde en ondertekende aanmeldformulier sturen aan: scriptieprijs@burenlegal.com t.a.v. mr. drs. Ruud Brunninkhuis (secretaris van de jury). Je vindt het reglement en het aanmeldformulier op de website van BUREN.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top