Win jij de SGOA / Hans Frankenprijs 2021?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

De Stichting Geschillenoplossing Automatisering (SGOA) zal in 2021 weer de SGOA Hans Frankenprijs uitreiken. De Hans Frankenprijs is bedoeld voor de hbo- of wo-student die in de afgelopen twee jaar de meest innovatieve afstudeerscriptie op het gebied van ICT-recht heeft geschreven.

Onder ICT-recht wordt in dit kader verstaan: ICT-recht inclusief Internetrecht, Telecommunicatierecht en specifieke toepassingsgebieden van het recht in algemene zin op de ICT-sector: zoals ICT-arbeidsrecht, ICT-belastingrecht en ICT-aanbestedingen. Maar ook geschilbeslechting, mediation, arbitrage of conflict management op het gebied van ICT.

Inzendingen

Om in aanmerking te komen voor beoordeling, moet je afstudeerscriptie met ten minste een voldoende zijn beoordeeld en zijn geschreven aan een Nederlandse hbo-instelling of ter afronding van een universitaire master-opleiding. Ook moet je scriptie geschreven zijn tussen 1 januari 2019 en 31 december 2020 en voldoen aan de inzendingscriteria, die je in het reglement kunt vinden. Wil je meedoen, stuur je scriptie dan uiterlijk 31 januari 2021 in. De ingezonden scripties zullen worden beoordeeld door een jury waarin diverse vertegenwoordigers uit het ICT-recht gebied zijn opgenomen, onder leiding van Prof. dr. mr. S.H.J. Gijrath. Naast een eervolle vermelding, ontvangt de prijswinnaar een bedrag van € 2.500,–.

Meer info: hansfrankenprijs@sgoa.eu.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top