Workshop ‘Acquisitieplezier voor advocaten!’

Delen:

acquisitieplezier voor advocatenHierbij willen we u als bezoeker van MR online uitnodigen voor onze interactieve workshop ‘Acquisitieplezier voor advocaten’.

U als advocaat maakt het verschil… met acquisitieplezier!

U bent steeds vaker zelf verantwoordelijk voor de werving van nieuwe opdrachtgevers?! En netwerkbijeenkomsten volstaan niet meer…

Dus andere, leukere methoden kiezen om de cliënt te ‘vinden’ en te ‘binden’. Daar gaat het in deze workshop over. En wij weten uit ervaring dat die andere methoden uw werk nóg leuker kunnen maken. Wat u nodig heeft, is ‘acquisitieplezier’.
Belangrijk? Ja want…

…de advocatuur is in transitie. Nieuwe toetreders op de markt azen op uw bestaande opdrachtgevers. Daar tegenover zijn er kansen doordat de maatschappij steeds meer juridiseert. Daarnaast vraagt de markt om advies dat echt iets toevoegt. U kunt zich onderscheiden door specialisatie en diversificatie. (Bron: Rabobank Cijfers en Trends, editie 2014/15).
Hoe speelt ú in op deze ontwikkelingen?

Tijdens deze workshop:

  • leert u de 9 pijlers onder acquisitieplezier kennen (Bron: Prof. Dr. Frank Kwakman);
  • ontdekt u wat uw eigen ‘acquisitieprofiel’ is, zodat u gaat doen wat bij u past;
  • oefent u met de 4 belangrijkste persoonlijke kerncompetenties bij acquisitie.

–Kernwoorden van deelnemers: praktisch, concreet, veel mogelijkheden, direct toepasbaar en “zelfs ik vind het leuk”.

Deze workshop duurt een dag en kost normaal € 295,ex. 21% BTW, inclusief studiemateriaal, certificaat (6 PE). In verband met onze promotiecampagne op Mr-Online ontvangt u nu 25% korting en betaalt u slechts € 220

Interesse? Klik op de gewenste datum voor het programma. U kunt daar ook inschrijven (programma’s zijn identiek). Meerdere inschrijvingen per kantoor zijn mogelijk, dit blijkt bij follow up in de praktijk bijzonder effectief.

De data voor 2016 (gehele dag):

Wat treffen advocaten bij Profacq aan?
Klik op onderstaand logo.

profacqProfacq, voor advocaten die niet willen verkopen

Deze workshop kunnen wij ook bij u ten kantore geven, eventueel (gedeeltelijk) in de avond. Interesse? Neemt u dan contact op met Harald Hertog, telefoon 06 – 17550324.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ministerie van Justitie en Veiligheid zoekt een

Scroll naar boven