Nog 3 dagen om je in te schrijven voor de STEP In-housedagen

Ben jij een ambitieuze student en wil je straks grote stappen maken, schrijf je dan in voor de STEP In-housedagen. Het bezoeken van deze dagen is de ideale voorbereiding als je een stage of afstudeerplaats zoekt óf ter oriëntatie voor eventuele sollicitaties.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Als je gaat solliciteren voor een stage of voor een baan, wil je zoveel mogelijk te weten komen over de organisatie. Het is belangrijk om de organisatie al een keer ‘ontmoet’ te hebben, voordat je daadwerkelijk tot actie overgaat, zodat je zeker weet dat je een klik hebt met de organisatie. Juist omdat de STEP-dag op locatie – in house – wordt georganiseerd, krijg je veel inzicht in wie er bij een organisatie werken en wat de bedrijfscultuur is.

STEP In-housedagen zijn dé manier om een kijkje in de keuken te nemen bij een kantoor of bedrijf van jouw keuze. Je kan je voor 1 tot 7 kantoren of bedrijven opgeven en daarvoor hoef je maar één keer je gegevens, cv en cijferlijst(en) toe te voegen. De motivatie en (eventuele) stagebeoordelingen kun je optioneel toevoegen.

 

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top