27 jaar en nu al Mr. van de week: Julia van Doormalen (Hermans & Schuttevaer Notarissen)

Julia van Doormalen, 27 jaar en net gestart met de beroepsopleiding, is nu al voorzitter van de Vereniging van Jonge Kandidaat-Notarissen (JoKaNoBo) Ring Midden-Nederland en mag de titel Mr. van de week bij haan naam schrijven.

Delen:

Julia van Doormalen over vereniging en borrels van jonge kandidaat-notarissen - Mr. online
Julia van Doormalen

Als jonge voorzitter werd Julia gespot door Mr. Online en tot Mr. van de week benoemd. Julia, die kandidaat-notaris familierecht is bij Hermans & Schuttevaer Notarissen, heeft zichtbaar zin in haar voorzitterschap. Met vier andere kandidaat-notarissen gaat ze activiteiten voor organiseren voor kandidaat-notarissen. Het eerste uitje staat al op de planning: bootje varen over de Utrechtse grachten. “Ik krijg energie van het organiseren van activiteiten, connecties leggen en mensen samenbrengen. Het klinkt cliché, maar ik maak hier dan ook graag tijd voor vrij.”

Ze merkt dat (jonge) kandidaat-notarissen veel ballen hoog hebben te houden en dat zelf vaak ook graag willen. “Dat merk ik bij mezelf ook. Naast mijn werk als kandidaat-notaris en de beroepsopleiding, vind ik het leuk om wetenschappelijk onderzoek te doen. In mijn vrije tijd ben ik vaak op de tennis- of padelbaan te vinden. En dan breng ik natuurlijk ook graag tijd door met familie en vrienden. Anderzijds merk ik ook dat er bij mijn generatie een shift gaande is: niet meer leven om te werken, maar werken om te leven.”

Benieuwd naar het hele interview? Je vindt het hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven