Arian Lengton naar Van Traa Advocaten N.V.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Arian Lengton

Arian Lengton (43) is per 1 oktober 2019 begonnen als advocaat medewerker bij Van Traa Advocaten N.V. in Rotterdam. Daarvoor werkte Arian als interim jurist bij AIG. Hij is gespecialiseerd in Verzekering en Aansprakelijkheid.

Arian zal werkzaam zijn in de Verzekering & Aansprakelijkheid praktijkgroep. Hij kent de verzekerings- en aansprakelijkheidspraktijk vanuit meerdere kanten, als advocaat en ook als Claims eindverantwoordelijke in de complexe omgeving van schadeverzekeraars. Arian is een ervaren jurist en advocaat met ruime kennis van het civielrecht en verbintenissen- en verzekeringsrecht in het bijzonder. Binnen Van Traa zal hij zich richten op de brede V&A praktijk (waaronder polisgeschillen, beroeps- en bestuurdersaansprakelijkheid en letselschade).

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Gemeente Pijnacker-Nootdorp zoekt een

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top