AT Osborne business course

Ben jij masterstudent of recent afgestudeerd en heb jij altijd al willen ervaren hoe het is om te werken aan spraakmakende projecten bij een adviesbureau? Tijdens de tweedaagse AT Osborne business course op 11 en 19 mei stap je in jouw toekomstige carrière als adviseur.

Delen:

Tijdens de AT Osborne business course leer je aan de hand van een grote real-life casus alles over het werk van adviseur en de complexiteit van de projecten waar AT Osborne aan werkt. Bouw relevante ervaring op en verken jouw verschillende carrièremogelijkheden. Jouw persoonlijke ontwikkeling en de kennismaking met het werk en het bureau van AT Osborne staan tijdens de business course centraal.

Uniek projectbezoek

De AT Osborne business course gaat verder dan een korte workshop. Je kiest één van de thema’s: Duurzame leefomgeving, Gezonde samenleving en vastgoed of Toekomstbestendige infrastructuur. Dit zijn de focusgebieden waar AT Osborne zich mee bezighoudt.

Tijdens een uniek projectbezoek, bij één van de opdrachtgevers, ga je aan de slag met een casus uit de praktijk en duik je samen met andere ambitieuze studenten in de wereld van de adviseur:

  • Wil jij impact maken in duurzame projecten? Dan is de casus bij de Floriade Expo in Almere iets voor jou. Hier werk je aan duurzame gebiedsontwikkeling, mobiliteit en organisatievraagstukken en juridische aspecten.
  • Heeft huisvesting jouw interesse? Bij het VUmc ga je aan de slag met alle facetten van een huisvestingsproject: van strategie tot realisatie.
  • Ben je gefascineerd door grote infraprojecten? Bij de Zuidasdok in Amsterdam krijg je inzicht in de sturing en beheersing van grote infraprojecten in de praktijk.

Met begeleiding en coaching ontwikkel je een advies en werk je aan jouw skills.

Op bezoek in Baarn

Tijdens de tweede dag proef je hoe het is om door het leven te gaan als Osborner; er is tijd voor een rondleiding en je leert de medewerkers en het kantoor in Baarn kennen. Er is een interactieve game en de verschillende groepen presenteren hun casus. Afsluitend is er een borrel en een diner.

Wil jij hierbij zijn? Meld je dan nu aan op www.atosborne.nl/business-courses! Dat kan tot en met 20 april.

 

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven