Babette Waltman naar Biesheuvel Jansen advocaten

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Babette Waltman

Babette Waltman (34) is per 1 september 2019 begonnen als senior advocaat medewerker bij Biesheuvel Jansen advocaten in Amsterdam. Daarvoor werkte Babette als advocaat medewerker bij Rutgers & Posch. Zij is gespecialiseerd in M&A.

“In mijn praktijk adviseer ik cliënten bij private equity en venture capital transacties, joint venture structuren en corporate overnames, in zowel een nationale als internationale context. Biesheuvel Jansen advocaten heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een specialist op het gebied van transacties (M&A, private equity en venture capital) en projecten (energie & infrastructuur). Biesheuvel Jansen voelt als een goede fit en ik kijk ernaar uit de transactie praktijk van Biesheuvel Jansen verder uit te breiden.”

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top