Baker & McKenzie benoemt Fred de Hosson tot managing partner en Maurits Tausk tot partner

Delen:

Baker & McKenzie, een van ’s werelds grootste en meest toonaangevende advocatenkantoren, heeft per 1 juli 2010 Fred de Hosson benoemd tot nieuwe managing partner van kantoor Amsterdam en de samenstelling van het bestuur gewijzigd. Tevens is Maurits Tausk benoemd tot partner binnen de ondernemingsrecht praktijk. Dit brengt het totale aantal partners op 41.

Fred de Hosson volgt Mike Jansen op als managing partner. Jansen neemt afscheid als lid van het bestuur van Baker & McKenzie Amsterdam. De Hosson is in 1989 benoemd tot partner bij Baker & McKenzie en is gespecialiseerd in internationaal belastingrecht en Europees recht. Eerder was hij lid van de Executive Committee van Baker & McKenzie.

Frank Kroes, partner Litigation & Arbitration, treedt per 1 juli 2010 nieuw toe tot het bestuur. Het bestuur van Baker & McKenzie Amsterdam bestaat per die datum – naast De Hosson en Kroes – uit Marco Wallart, partner Corporate Contracts, en Marc van Campen, partner Corporate Commercial.

Maurits Tausk is per 1 juli 2010 benoemd tot partner en is advocaat binnen de ondernemingsrecht praktijk. Tausk heeft een brede achtergrond in corporate fusies & overnames, financieringen en investeringen, joint ventures en herstructureringen. Hij is gespecialiseerd in private funds en structured finance en richt zich vooral op private equity, real estate en hedge funds.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven