Norton Rose Fulbright

Norton Rose Fulbright heeft meer dan 4.000 advocaten en 58 kantoren, waaronder 11 in de Verenigde Staten. Daarmee staat NRF in de top 5 van de grootste kantoren wereldwijd. De focus van onze dienstverlening ligt op het adviseren van toonaangevende internationale commerciële- en financiële ondernemingen/instellingen binnen verschillende sectoren.

Vooralsnog zit het Nederlandse kantoor gevestigd in de Rembrandttoren, de hoogste toren van Amsterdam. In de zomer van 2022 staat er echter een verhuizing naar de Zuidas op de planning. Bij ons kun je jouw loopbaan starten binnen één van de onderstaande secties.

  • Banking & Finance | Corporate M&A | IP/IT
  • Employment | Energy | Infrastructure | Litigation &
  • Dispute Resolution | Notarial Services | Tax

Student

Ben je benieuwd hoe het is om voor twee maanden fulltime stage te lopen bij een commercieel kantoor? Als student-stagiair(e) werk je bij ons per direct mee aan internationale zaken binnen verschillende secties. Je krijgt bij ons relatief snel verantwoordelijkheid waardoor je on-the-job veel leert. Het is ons uitgangspunt om jou zoveel mogelijk van onze dagelijkse praktijk en ons dagelijks kantoorleven te laten meemaken, inclusief (digitale) trainingen, jurisprudentielunches
en social events zoals kantoorborrels, sportevenementen, winterfeest en andere initiatieven.

Starter

Als advocaat-stagiair(e), fiscaal-stagiair(e) of kandidaat-notaris draai je in teamverband mee met internationale transacties. Je werkt vanaf dag één samen aan complexe zaken. Samenwerken is key op sectie-, kantoor- en internationaal niveau. Naast de Beroepsopleiding zal je in je eerste jaar ook naar de Law Firm School gaan. NRF heeft zelf twee opleidingen ontwikkeld: de International Academy en de Away Days. Tijdens deze (digitale) bijeenkomsten in Londen of Parijs ontmoet je jouw internationale collega’s. Dit is bij uitstek het moment om informatie met elkaar uit te wisselen en je netwerk te vergroten.

Contact

Heb je interesse? Je kunt solliciteren door jouw cv, motivatiebrief, cijferlijst(en) en eventuele stagebeoordeling(en) te uploaden via www.werkenbijnortonrosefulbright.nl. Heb je vragen en ben je benieuwd naar ons kantoor, de sfeer en de praktijken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we staan altijd open voor een (digitale) kop koffie om op een informele manier kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

 

 

Norton Rose Fulbright

Amstelplein 1
1096 HA Amsterdam

Kerngegevens

Omvang organisatie

Meer dan 100 werknemers

Beroepsopleiding

Intern en Extern

Soort praktijk

Met name Commerciële rechtsgebieden

Klantgroepen

AEX en andere grote organisaties

Doelregio

(inter)Nationaal

Vacatures bij Norton Rose Fulbright

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top