Norton Rose Fulbright

Norton Rose Fulbright (NRF) heeft meer dan 4.000 Advocaten en 58 kantoren, waaronder 11 in de Verenigde Staten. Daarmee staat NRF in de top 5 van de grootste advocatenkantoren wereldwijd. Op ons kantoor in Amsterdam werken circa 140 collega’s, waaronder 55+ Advocaten, Notarissen en Fiscalisten. De focus van onze dienstverlening ligt op het adviseren van toonaangevende en internationale ondernemingen, financiële instellingen en overheden binnen verschillende sectoren.

Enerzijds ervaar je bij ons dagelijks de voordelen van het internationale netwerk en de mogelijkheden die daarbij komen kijken, anderzijds zijn de teams relatief compact samengesteld. Hierdoor zijn de lijntjes kort en wordt eigen inbreng en zelfstandigheid zeer gewaardeerd. Mede hierdoor vind je bij ons een fijne werkomgeving en het beste van twee werelden: complexe, grensoverschrijdende zaken, met de sfeer en verantwoordelijkheden van een middelgroot kantoor.

Je kunt je loopbaan starten binnen de volgende secties: Banking & Finance | Corporate M&A | IP/IT | Employment | Energy | Financial Services | Litigation & Dispute Resolution | Notarial Services | Projects (Infrastructure) | Regulatory, Compliance & Investigations | Tax.

Student

Ben je benieuwd hoe het is om te werken bij een internationaal advocatenkantoor? Als Student-stagiair(e) kun je bij ons ontdekken waar je interesses liggen. Je gaat twee maanden lang fulltime aan de slag en komt in aanraking met al onze praktijkgroepen. Je houdt je onder andere bezig met het opstellen van memo’s en juridische adviezen.

Heb je al enige werkervaring opgedaan en weet je inmiddels in welk(e) rechtsgebied(en) je je meer wilt verdiepen? We hebben regelmatig plek voor een Werkstudent in verschillende teams van ons kantoor. Tijdens zo een werkstudentschap krijg je de kans om je kennis binnen een bepaalde praktijkgroep (nog) verder te verbreden.

Het is telkens ons uitgangspunt om jou als (recent afgestudeerd) student zoveel mogelijk van ons kantoorleven te laten meemaken, inclusief (digitale) trainingen, jurisprudentielunches en sociale activiteiten zoals kantoorborrels, sportcompetities en de jaarlijkse ski-trip.

Starter

Als Advocaat-stagiair(e), Fiscaal-stagiair(e) of Kandidaat-notaris draai je vanaf dag één mee in teamverband op internationale transacties. Samenwerken is ‘key’ op sectie-, kantoor- en ook internationaal niveau. Naast de Beroepsopleiding ga je naar de Law Firm School, waarbij zowel je professionele als persoonlijke ontwikkeling centraal staat. NRF heeft zelf ook twee interne opleidingen ontwikkeld: de International Academy en de Away Days. Tijdens deze bijeenkomsten in Londen of Parijs ontmoet je je internationale collega’s. Dit is bij uitstek het moment om informatie met elkaar uit te wisselen en je netwerk te vergroten.

Contact

Heb je interesse om bij ons aan de slag te gaan of wil je graag meer weten over ons kantoor, de praktijkgroepen en de sfeer? Solliciteer direct via www.werkenbijnortonrosefulbright.nl door je CV, motivatiebrief, cijferlijst(en) en eventueel eerdere beoordeling(en) te uploaden of neem contact op via recruitment.amsterdam@nortonrosefulbright.com / +31 (0)20 462 9490. We staan altijd open voor een (digitale) kop koffie om op een informele manier kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Let’s get in touch!

Norton Rose Fulbright

Eduard van Beinumstraat 34
1077 CZ Amsterdam

Kerngegevens

Omvang organisatie

Meer dan 100 werknemers

Beroepsopleiding

Intern en Extern

Soort praktijk

Met name Commerciële rechtsgebieden

Klantgroepen

AEX en andere grote organisaties

Doelregio

(inter)Nationaal

Vacatures bij Norton Rose Fulbright

Op dit moment zijn hier geen openstaande vacatures.

Scroll naar boven