Benoeming nieuwe bestuursleden NautaDutilh

Delen:

NautaDutilh heeft tijdens de Algemene vergadering van Aandeelhouders van 10 december 2009 drie nieuwe bestuursleden benoemd. Zij zullen in 2010 op verschillende momenten tot het bestuur toetreden. Van de huidige bestuursleden treedt Jan Loorbach per 1 januari 2010 terug en bestuursvoorzitter Marc Blom per 1 juni 2010.

Er vindt een overgang plaats van twee naar drie partnerleden die naast managing director Peter van der Meij fungeren. Hierdoor en door een strikte portefeuilleverdeling zijn de bestuursleden beter in staat actief te blijven binnen hun praktijk. De nieuwe bestuursleden zijn benoemd voor een periode van drie jaar.

Michaëla Ulrici [42] wordt per 1 juni 2010 bestuursvoorzitter van NautaDutilh. Zij wordt de opvolger van Marc Blom, die na twee termijnen van drie jaar zijn bestuurstaken op die datum aan haar zal overdragen en vervolgens terugkeert in de praktijkgroep Banking & Finance. Michaëla Ulrici zal evenals Marc Blom verantwoordelijk zijn voor strategie en beleid.

Michaëla Ulrici is sinds 2002 partner in de Banking & Finance groep van NautaDutilh te Amsterdam en is gespecialiseerd in securitisations en andere structured finance transacties. Zij werkt sinds 1994 bij NautaDutilh.

Jan Loorbach, vanaf 1 maart a.s. Algemeen Deken van de Nederlandse Orde van Advocaten, wordt per 1 januari 2010 opgevolgd door Warner Roeters van Lennep [55] die van hem de HR & O en Orde gerelateerde zaken zal overnemen. Warner Roeters van Lennep geeft leiding aan de groep Arbeidsrecht bij NautaDutilh te Amsterdam. Hij is gespecialiseerd in het individuele en collectieve arbeidsrecht en de Wet op de ondernemingsraden. Hij trad in dienst bij NautaDutilh in 1981 en werd partner in 1990.

Per 1 juni 2010 is Erik Geerling [47] het derde partner-lid van het bestuur. Hij zal zich binnen het bestuur vooral bezig houden met praktijkontwikkeling en de externe profilering van NautaDutilh. Erik Geerling is partner binnen de afdeling Finance & Capital Markets en staat aan het hoofd van de Project Finance Group en de Ship Finance Group van NautaDutilh te Rotterdam. Hij is gespecialiseerd in projectfinancieringen, scheepsfinancieringen en maritiem notariaat. Hij trad in dienst bij NautaDutilh in 1988 en is partner sinds 1996. Peter van der Meij, als managing director aangetreden in 2005, blijft verantwoordelijk voor het operationele management van alle kantoren van NautaDutilh.

Marc Blom: Na mijn aantreden als bestuursvoorzitter in 2004 hebben wij ons als bestuur gericht op het versterken en verbreden van de kwaliteit van onze dienstverlening en de positie van ons kantoor. Ook werkten wij aan het creëren van een omgeving waarin vrouwelijk talent zonder belemmering kan doorstromen naar een toppositie. Om die reden ben ik dan ook zeer verheugd met dit nieuwe, divers samengestelde bestuur en vooral ook met Michaela als mijn opvolger. Ik zal met veel plezier terugkijken op zes mooie jaren, waarin onze doelstellingen met betrekking tot de strategische positie van NautaDutilh op veel punten zijn gerealiseerd.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven