Benoemingen bij Kennedy Van der Laan, Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn

Delen:

Ook deze week nog een hele reeks met voornamelijk benoemingen. Nysingh advocaten – notarissen, Kennedy Van der Laan, Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn, Van den Herik & Verhulst Advocaten en Wijn & Stael Advocaten N.V. benoemden allen nieuwe partners / compagnons.

Nysingh advocaten – notarissen heeft kandidaat-notaris Edith Dutmer per 1 januari 2010 tot compagnon benoemd. Edith Dutmer is sinds 2006 werkzaam bij Nysingh en geeft leiding aan de sectie notarieel vastgoed. Tevens zijn twee nieuwe kandidaat-notarissen aan het team toegevoegd: Peter Ressel en Seline Geertsen – van der Graaf.

Edith Dutmer: “Ondanks de recessie blijft de vraag naar onze dienstverlening groeien. Zowel vanuit onze bestaande cliënten, als vanuit nieuwe contacten. Ik ben dan ook zeer verheugd met de versterking van ons team.”

Eric SpreijVan den Herik & Verhulst Advocaten in Rotterdam heeft Eric Spreij per 1 januari 2010 benoemd tot equity partner. Spreij is gespecialiseerd in fusies en overnames, joint ventures en reorganisaties en adviseert middelgrote en grotere ondernemingen, onder meer uit de Rotterdamse haven. Hij werkt sinds 2001 bij Van den Herik & Verhulst.

Kennedy Van der Laan heeft met ingang van 1 januari 2010 Jens van den Brink, Hester de Vries en Jan Schouten tot partner benoemd. Jens van den Brink (35) is gespecialiseerd in het intellectueel eigendomsen persrecht en richt zich op het werken voor de media, Hester de Vries (46) is specialist op het gebied van privacy en bescherming van persoonsgegevens en Jan Schouten (39) is deskundige in het notarieel ondernemingsrecht.

Joost Linnemann, managing partner van Kennedy Van der Laan, is zeer verheugd over de benoemingen. “In deze in veel opzichten uitdagende tijden is het goed als enthousiaste talentvolle partners een bijdrage gaan leveren aan de verdere uitbouw van onze praktijk. Voor alle drie geldt dat ze hoogwaardige inhoudelijke expertise koppelen aan gedegen kennis van de commerciële setting waarin hun cliënten opereren. Ze passen daarom uitstekend in het partnerteam van Kennedy Van der Laan.”

Sandra van Heukelom-VerhageMr. Sandra van Heukelom-Verhage (32) is per 1 januari 2010 als partner toegetreden tot advocaten- en notarissenkantoor Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn. Van Heukelom-Verhage is een breed georiënteerde bestuursrechtadvocaat met een accent op het subsidierecht. Sinds een jaar houdt ze zich ook bezig met het ambtenarenrecht. Binnen haar praktijk richt ze zich – naast het behandelen van politiek gevoelige zaken – met name op het samen met haar cliënten opzetten en verbeteren van juridische processen die betrekking hebben op het bestuursrecht en het ambtenarenrecht.

Remco VermaireMr. Remco Vermaire is met ingang van 1 januari 2010 tot partner benoemd van Wijn & Stael Advocaten N.V. te Utrecht. Remco is gespecialiseerd in financiering en zekerheden, insolventierecht en ondernemingsrecht. Hij adviseert diverse (middel) grote ondernemingen en een aantal Nederlandse banken, met name op het gebied van (her)financieringstrajecten en herstructureringen. Daarnaast wordt Remco regelmatig door de Rechtbank benoemd tot curator/bewindvoerder.

Henk DragstraHenk Dragstra (43) oefent per 1 januari 2010 zelfstandig zijn praktijk uit. Het kantoor Dragstra Advocatuur is gevestigd in Amersfoort en richt zich op onroerend goed en arbeidsrecht.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven