Bird & Bird versterkt Corporate/Finance praktijk met Gérard Moussault

Delen:

Gerard MoussaultPer 1 mei is Gérard Moussault toegetreden als partner van de internationale Corporate en Finance praktijk van Bird & Bird. Moussault komt van Greenberg Traurig LLP en heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van structured en corporate finance, herstructureringen en insolventie.

Bird & Bird cliënten uit de telecom, energie en biotechnologie industrie, zullen profiteren van zijn ruime ervaring. De corporate/finance praktijk is voorts versterkt met de komst van twee advocaat medewerkers: Steven Geers (afkomstig van Greenberg Traurig) en Sarah Gerritse (laatstelijk afkomstig van RBS te London).

Marjolein Geus, co-managing partner van Bird & Bird: “Wij zijn verheugd met de komst van Gérard en zijn team. Zijn benoeming is een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van onze corporate en finance praktijk in Nederland en daarbuiten”

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven