blended.law opent helpdesk voor medewerkers Booking.com

De juridische start-up blended.law heeft een helpdesk opgezet voor medewerkers die door Booking.com boventallig zijn verklaard. Een team van meer dan tien arbeidsrechtspecialisten staat klaar om hen te adviseren over de beëindigingsvoorstellen die zij van Booking ontvangen. Een eerste juridische quickscan is gratis, voor een eventuele adviesaanvraag wordt een vast tarief berekend.

Delen:

blended.law opent helpdesk voor medewerkers Booking.com

Begin augustus maakte Booking bekend als gevolg van de coronacrisis ingrijpend te moeten reorganiseren. In een videoboodschap kondigde topman Glenn Fogel aan dat een kwart van de mensen eruit gaat. Bij de reissite werken wereldwijd circa 17.000 mensen, waarvan een derde in Nederland. “Voor de duizenden medewerkers van het bedrijf breekt een rottijd aan”, zegt Jaap Stikkelbroeck van blended.law. “Voor die mensen willen we wat extra’s doen.”

Kosteloze quickscan

De collega’s van blended.law klommen in de telefoon. In hun netwerk vonden zij direct tien arbeidsmarktspecialisten bereid om kosteloos een quicksan te maken van de situatie van Booking-medewerkers. “Nadat je je op onze site hebt aangemeld, vragen we je om kort je verhaal te doen. Hierna ontvang je een gratis eerstelijnsadvies. Wordt je contract wel of niet verlengd? Wanneer moet je daarover een mededeling krijgen? Wanneer kun je een beëindigingsvoorstel verwachten? Bij een contractbeëindiging spelen allerlei dingen waar je als medewerker alert op moet zijn.”

Verbonden met Booking

Medeoprichter Suzanne Knottnerus benadrukt dat blended.law geen filantropische instelling is. “We doen dit omdat we ons verbonden voelen met Booking”, verklaart zij. “Wat Booking.com doet voor hotels en b&b’s, doen wij voor advocaten en juristen.” Het in 2018 opgerichte blended.law is een online platform waar advocaten, notarissen en juristen diensten aanbieden tegen vaste prijzen. “Zonder angst voor torenhoge facturen, pijlsnel de expertise vinden die je zoekt. Dat is wat we doen. Juist nu, juist voor mensen van Booking.”

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven