Carrièrewisselingen bij Buren, Greenberg Traurig, DVAN

Delen:

Hieronder leest u weer een overzicht van carrièrewisselingen die nog niet eerder online in deze rubriek zijn vermeld en die de afgelopen weken bij de webredactie zijn binnengekomen.

Buren N.V. (“Buren”) advocaten, notarissen en belastingadviseurs, heeft per 1 januari 2016 Kirsten Prick en Tjeerd Aghina benoemd als associate partner.
Kirsten Prick is kandidaat-notaris en gespecialiseerd in het vastgoedrecht.
Tjeerd Aghina is gespecialiseerd in het begeleiden van fusies en overnames, joint ventures en herstructureringen.

Suzanne HopSuzanne Hop (26) is per 1 januari 2016 in dienst getreden als associate bij Greenberg Traurig Amsterdam. Zij is fiscalist. Zij was eerder werkzaam bij Loyens & Loeff Amsterdam.

Duco Ottevangers is per 1 januari toegetreden als partner bij DVAN.

Judith SchulpMet ingang van 1 januari is mr. Judith Schulp benoemd tot lid van het dagelijks bestuur van Lexence voor een periode van drie jaar. Zij zal naast haar werkzaamheden als bestuurder haar brede arbeidsrechtpraktijk blijven voeren.

Jop SpijkermanPer 1 januari 2016 zal Jop Spijkerman als partner zijn werkzaamheden bij Wladimiroff vervolgen. “Jop is in 2007 als advocaat bij Wladimiroff begonnen. Hij heeft zich gespecialiseerd in het Economisch Strafrecht in brede zin. Aandachtspunten daarbij zijn Milieustrafrecht, (faillissement) fraude en computercriminaliteit.”
Verder is per 1 januari 2016 Joost Nan gestart als advocaat bij Wladimiroff. Joost is een gerenommeerde cassatiespecialist.

Derk van GeelPer 1 januari 2016 is de heer mr. Derk van Geel (33)  benoemd tot partner binnen de sectie insolventierecht van Fort Advocaten (FORT). Hij zal zich richten op het verder uitbouwen van de insolventie- en herstructureringspraktijk.

Carene van VlietCarene van Vliet zal per 1 januari 2016 toetreden als partner van Delissen Martens advocaten belastingadviseurs mediation. Carene is gespecialiseerd in het strafrecht, militair strafrecht, tuchtrecht en cassatie.

Thijs van ZantenThijs van Zanten is per 1 januari 2016 benoemd tot partner bij Wijn & Stael Advocaten. Thijs adviseert en procedeert over een breed scala aan onderwerpen op het terrein van het insolventierecht, het bankrecht en het bestuurdersaansprakelijkheidsrecht. Ook is hij gespecialiseerd in het procesrecht.

Per 1 januari 2016 treedt Monique Bonsen (1965) toe tot de maatschap van FrankfortSluis Advocaten in Haarlem. Zij zal binnen het kantoor de arbeidsrechtpraktijk uitbouwen. Naast haar arbeidsrechtelijke praktijk richt zij zich op corporate governance, in het kader waarvan zij enkele toezichthoudende functies bekleedt.

Annemieke RomeinPer 1 januari 2016 is Annemieke Romein gestart met een eigen advocatenkantoor onder de naam Romein Legal. Dit in samenwerking met een aantal strategische partners. “Na mijn start bij NautaDutilh 17 jaar geleden werkte ik bij een tweetal middelgrote advocatenkantoren en een korte periode als advocaat in dienstbetrekking. Nu is het tijd om het zelf te doen, op mijn eigen manier.”

Roald Minneboo en Godert van Rappard zijn een nieuw advocatenkantoor gestart onder de naam VAN RAPPARD MINNEBOO Advocaten.

Maaike FaberOp 1 december 2015 jongstleden is mr. Maaike Faber in dienst getreden als advocaat arbeidsrecht bij Wijn & Stael Advocaten in Utrecht. Maaike Faber richt zich bij Wijn & Stael op het adviseren en procederen op het gebied van arbeidsrecht in de meest brede zin van het woord, onder meer aangaande (individuele en collectieve) ontslagprocedures, reorganisaties, medezeggenschapsrecht en arbeidsrechtelijke aspecten van fusies en overnames.

Rhamsey CroesRhamsey Croes is ondernemingsrechtadvocaat en gespecialiseerd in fusie- en overnametrajecten. Met ingang van 1 december 2015 is hij verbonden aan de sectie Corporate / M&A van BarentsKrans.

Per 1 december 2015 is Cor van Blaaderen als advocaat verbonden aan Straatman Koster advocaten. Eerder was hij werkzaam bij Loyens & Loeff te Amsterdam en in de rechtspraak. Cor is gespecialiseerd in het Europese en Nederlandse aanbestedingsrecht.

Herke van HulstOsborne Clarke breidt haar corporate team uit met de komst van Herke van Hulst. Zij wordt daarmee de 8e partner van de Amsterdamse vestiging van het Britse advocatenkantoor. Voor haar overstap was Van Hulst (43) Counsel bij Clifford Chance.

Frank MelisFrank Melis is in november 2015 een IE/IT niche advocatenkantoor begonnen. Melis is sinds 2008 advocaat; eerst bij De Brauw Blackstone Westbroek en vervolgens bij IE/IT niche kantoor Ventoux.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.
Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven