Carrièrewisselingen bij CMS Derks Star Busmann, DLA Piper, Nysingh

Delen:

Aan het eind van 2010 meldden we al veel wisselingen per 1 januari. Het nieuwe jaar beginnen we ook weer met enkele benoemingen en wisselingen per januari 2011.

CMS Derks Star Busmann heeft advocaat Eduard Scheenstra benoemd tot junior partner per 1 januari 2011. CMS Derks Star Busmann heeft advocaat Eduard Scheenstra benoemd tot junior partner per 1 januari 2011.

Irene Scholten-Verheijen en Ahu Sahin versterken sinds 1 december 2010 VMW Taxand. De praktijk van VMW Taxand wordt hiermee uitgebreid met de sectie bestuursrecht. Irene Scholten-Verheijen is een zeer ervaren advocaat op het gebied van het algemene bestuursrecht. Ook Ahu Sahin heeft reeds ruime ervaring op het gebied van bestuursrecht.

DLA Piper advocaten, notarissen en belastingadviseurs maakt bekend dat op 1 januari 2011 Charles Destrée als partner is toegetreden tot de praktijkgroep Finance & Projects van het kantoor. Charles Destrée heeft veel expertise op het gebied van real estate finance en zal zich bij DLA Piper voornamelijk op dit vakgebied toeleggen.

BarentsKrans wordt in januari 2011 versterkt met de komst van prof. mr. Rieme-Jan Tjittes. Tjittes komt van Allen & Overy, waar hij naast cassaties de commerciële procespraktijk uitoefende. Hij wordt bovendien beschouwd als een van de leidende hoogleraren privaatrecht in Nederland.

Per 1 januari 2011 bestaat het bestuur van Baker & McKenzie uit Fred de Hosson (Voorzitter), Marc van Campen, Frank Kroes en Mirjam de Blécourt. Mirjam de Blécourt is per 1 januari toegetreden tot het bestuur. Van 2003 tot 2007 was zij al eerder bestuurslid van Baker & McKenzie Amsterdam. Zij volgt Marco Wallart op, die vanaf 2007 bestuurslid is geweest.

Nysingh advocaten-notarissen benoemt Martijn van de Mortel en Rob Klein per 1 januari 2011 tot compagnons. Martijn van de Mortel is per 1 januari 2011 benoemd tot partner bij de sectie arbeidsrecht. Rob Klein is per 1 januari 2011 benoemd tot partner bij de sectie ondernemingsrecht.

Per 1 januari 2011 zijn Femke Jongsma-de Valck en Gert-Jan de Jager tot partner benoemd bij het Rotterdamse kantoor Kneppelhout & Korthals Advocaten. Beiden werken voor de sectie Vastgoed & Bestuursrecht. Femke Jongsma-de Valck reeds sinds 2002 en Gert-Jan de Jager sinds 2008.

Per 1 januari 2011 verleent H.M. de Koningin eervol ontslag aan mr. R.F.M. (Rob) Brugman en mr. M. (Maarten) Schellingerhout als notarissen te Arnhem. Daarnaast is bij Koninklijk Besluit per dezelfde datum mr. R. (Ruben) Berentsen benoemd tot notaris te Arnhem. Berentsen was reeds werkzaam als kandidaat-notaris en treedt per 1 januari 2011 toe als vennoot bij Dirkzwager advocaten & notarissen.

Frank Melis is met ingang van 3 januari 2011 in dienst getreden bij het niche kantoor Ventoux. Hij is afkomstig van De Brauw Blackstone Westbroek. Hij zal zich – als zevende advocaat bij Ventoux – gaan toeleggen op alle aspecten van het intellectueel eigendom, de informatie technologie en het media en marketing recht.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven