Carrièrewisselingen bij DLA Piper, NautaDutilh, Greenberg Traurig

Delen:

Vorige week verscheen de oktober-editie van Mr. Magazine. Hieronder een overzicht van de carrièrewisselingen die nog niet eerder online bij deze rubriek waren vermeld en vermeldingen die op de webredactie zijn binnengekomen.

Na bijna 15 jaar als advocaat werkzaam te zijn geweest bij Höcker Advocaten, heeft Just Janse de Jonge (38) de overstap gemaakt naar het arbeidsrecht nichekantoor DingemansVanderKind Advocaten. Per 15 augustus is Janse de Jonge als partner toegetreden tot de maatschap van dit kantoor.

Fabian Horsting (33) is per 1 september als advocaat toegetreden tot de praktijkgroep Real Estate van DLA Piper. Horsting heeft veel expertise op het gebied van bouw- en aanbestedingsrecht en zal zich bij DLA Piper voornamelijk op dit vakgebied toeleggen.

NautaDutilh heeft Pascal Faes (51) benoemd tot partner. Hij is sinds 1991 advocaat en was voorheen partner bij Van Bael & Bellis. Faes heeft een uitgebreide kennis van het fiscaal recht verbonden aan een rijke ervaring op het gebied van transactioneel werk. Hij heeft bijzondere expertise in het opzetten van fiscale (acquisitie)structuren en internationale fiscale planning.

Marein Smits (48) en Edo Smid (49) hebben zich als partner aangesloten bij Wintertaling Advocaten en Notaris. Smits was eerder partner Corporate M&A bij Boekel De Nerée en gaat zich nu bezighouden met ondernemingsrecht. Smid was oprichter van Lexence en daarna van Hurdle strategieadvocatuur. Ook Smid gaat bij het onderdeel ondernemingsrecht van Wintertaling werken.

Per 1 september heeft Nathalie Berenschot (35) zich als advocate aangesloten bij PHAROS advocaten te Naarden. Nathalie heeft zich gespecialiseerd in bouwrecht, koop en levering van vastgoed, huurrecht, appartementsrecht en burenrecht.

Jörgen Geelhoed (39) wordt per 1 oktober aanstaande partner bij EBH Elshof Advocaten, Naaldwijk en Delft. Geelhoed is sinds 1998 advocaat en was partner bij Ekelmans en Meijer. Geelhoed zal bij EBH Elshof de sectie Bestuursrecht komen versterken en zich met dat rechtsgebied richten op het Westland.

Radboud Ribbert is per 23 september 2011 benoemd tot shareholder/partner bij Greenberg Traurig, LLP. Radboud Ribbert is een gerenommeerd advocaat op het gebied van entertainmentrecht en intellectuele eigendom.
Daarnaast is Dorothé Smits per 1 oktober 2011 benoemd tot shareholder/partner bij Greenberg Traurig, LLP. Zij gaat het arbeidsrechtteam van de Amsterdamse vestiging leiden. Hiervoor was Dorothé jarenlang verbonden aan haar eigen arbeidsrechtkantoor SmitsDeLange te Amsterdam.

Fusie- en overnamespecialist Peter Goes van Linklaters Amsterdam verhuist begin 2012 naar het kantoor van Linklaters in Beijing. Met de stationering van deze senior partner in Beijing biedt het Amsterdamse advocatenkantoor Nederlandse bedrijven directe toegang tot de Chinese markt.

Met de komst van Frans Verlinden, notaris bij Loyens & Loeff Eindhoven, en zijn team versterkt VDB Advocaten Notarissen haar notariële vastgoedpraktijk. Het vertrek van Frans Verlinden zal ertoe leiden dat Loyens & Loeff haar vastgoedpraktijk voor wat de civiele praktijkuitoefening betreft in Eindhoven zal afbouwen.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.
Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven