Carrierèwisselingen bij Greenberg Traurig, TeekensKarstens

Delen:

Deze week weer enkele carrierèwisselingen binnengekomen via de website en enkele wisselingen die vermeld staan in het nieuwe nr. van Mr. dat vrijdag verschijnt.

Per 4 januari heeft Ilona van den Bergh (30) zich verbonden aan Greenberg Traurig. Van den Bergh was sinds 2004 werkzaam als kandidaat-notaris in Rotterdam. Ze houdt zich voornamelijk bezig met het internationale ondernemingsrecht.

Met ingang van 1 februari 2010 is Dirk Smit als advocaat en partner verbonden aan Lawton Advocaten (vestiging Breda). Hij versterkt daar de Praktijkgroep Arbeidsrecht. Voorheen was Smit als partner verbonden aan AKD.

Maya Kuyt-Fokkens heeft Houthoff Buruma als partner verlaten om verder te gaan in het arbeidsrecht als AdvoKuyt. AdvoKuyt is per 1 maart 2010 gestart met twee advocaten, gespecialiseerd in het arbeidsrecht, medezeggenschapsrecht en pensioenrecht.

Brigitte Verdegaal-van der Laan (38) is onlangs tot partner benoemd bij TeekensKarstens advocaten notarissen. Zij is sinds 1995 kandidaat-notaris, waarvan de afgelopen vijf jaar bij TK. Haar specifieke werkzaamheden betreffen (commercieel) vastgoed en ondernemingsrecht. Zij geeft leiding aan het notariële vastgoed team van TK Leiden.

Rogier Wolf (36) is onlangs tot partner benoemd bij TeekensKarstens advocaten notarissen. Wolf is sinds 1998 advocaat en voert een ondernemingsrechtelijke praktijk. Hij begeleidt onder meer overnames en adviseert en procedeert over commerciële contracten. Wolf is mede-verantwoordelijk voor de vestiging van TK in Alphen aan den Rijn.

Aletta Blomberg, advocaat en partner bij het Amsterdamse advocatenkantoor ngnb, is benoemd tot bijzonder hoogleraar Rechtshandhaving aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Bij ngnb is Blomberg partner. Zij richt zich op zowel het algemeen bestuursrecht, waaronder het handhavingsrecht, als het omgevingsrecht (milieu, ruimtelijke ordening, natuurbescherming).

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.
Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven