Carrièrewisselingen bij Houthoff, HabrakenRutten, Labré advocaten

Delen:

Hieronder een overzicht van carrièrewisselingen die nog niet eerder online in deze rubriek zijn vermeld en die de afgelopen weken bij de (web)redactie zijn binnengekomen.

Per 1 januari is THIJS VAN AERDE benoemd tot counsel bij Houthoff. Hij richt zich op IE-recht, internetgerelateerde zaken en procesrechtelijke kwesties. De belastingadviespraktijk van Houthoff is per 13 november versterkt met partner PETER JOSTEN en per 1 januari met partner PAULUS MERKS.

Mark van WouweMARK VAN WOUWE is op 18 december als counsel in dienst getreden bij HabrakenRutten in Rotterdam. Hij komt van Eversheds Sutherland en is gespecialiseerd in huurrecht en commercieel vastgoed.

Per 1 januari is de vastgoedsectie van Labré advocaten in Amsterdam uitgebreid met TIM SANDERS en JOSÉ VELDMAN.

Herman BoersenCMS heeft per 1 januari HERMAN BOERSEN benoemd tot aandeelhouder/partner. Hij is sinds juni 2013 als belastingadviseur werkzaam in de fiscale praktijk van het kantoor.

Per 1 januari is JUDITH WINTGENS-VAN LUIJN benoemd tot partner bij Boels Zanders Advocaten. Ze houdt zich bezig met ondernemingsrecht.

PlasBossinade heeft per 1 januari PAULIEN WANINGE en DAMIR LACEVIC als nieuwe vennoten benoemd. Waninge is gespecialiseerd in fiscaal recht, insolventierecht en strafrecht, Lacevic in arbeidsrecht.

Max van DrunenDLA Piper Amsterdam heeft kandidaat-notaris MAX VAN DRUNEN is per 1 januari Legal Director bij de Real Estate-praktijk van DLA Piper. Hij is afkomstig van De Brauw Blackstone Westbroek en is tevens docent aan de Universiteit Utrecht.

CATHELIJNE KALISVAART is 1 januari gestart bij de sectie Arbeidsrecht van Ten Holter Noordam advocaten. Ze is afkomstig van DLA Piper.

Arvid van OorschotARVID VAN OORSCHOT heeft per 1 januari Brinkhof verruild voor Vondst Advocaten. Van Oorschot is partner geworden bij het in intellectueel eigendomsrecht, IT en farmaceutisch recht gespecialiseerde Vondst Advocaten.

ISABELLE ZWART en ELINE SPIJKER zijn op 2 januari begonnen bij Beer advocaten. Zij leggen zich toe op het aansprakelijkheidsrecht en letsel- en overlijdensschade.

MEREL HUIJBERS en ANNEKE MEULENVELD hebben in Amsterdam de deuren geopend van Marble, een arbeidsrechtnichekantoor. Ze richten zich op alle aspecten van het arbeidsrecht en werkten eerder bij verschillende advocatenkantoren.

NANA LE BRUN-VAN SUSANTE is per 1 januari benoemd tot directeur van Ten Holter Noordam advocaten.

Ingrid WarfmanINGRID WARFMAN is op 1 januari in dienst getreden bij Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte in Enschede. Ze is afkomstig van KienhuisHoving en is gespecialiseerd in arbeidsrecht en huurrecht.

Fiscalist MICHIEL BEUDEKER, en de advocaten ROEL FLUIT, STEVEN LUCAS, ANNE-MARIE NICOLAS en MARC WIGGERS zijn per 1 januari tot partner benoemd bij Stibbe.

Robert Jan Kwaak en Lenneke MullerROBERT JAN KWAAK en LENNEKE MULLER zijn in Elst een bouwrechtkantoor begonnen: Construct Advocaten. Zij zijn afkomstig van Poelmann van den Broek.

Van Benthem & Keulen heeft per 1 januari toegevoegd notaris MARIËL VRIELINK benoemd tot equity partner en de advocaten PETRA KLEIN GUNNEWIEK, ANNE HAVERKORT, WOUTER KOELEWIJN en kandidaat-notaris MERVYN ODINK tot associate partners.

Wilfred SteenbruggenPer 1 december is senior associate WILFRED STEENBRUGGEN teruggekeerd bij Bird & Bird. Daarvoor heeft hij ruim 15 jaar ervaring in de advocatuur opgedaan, onder meer als telecom-, privacy- en mediarechtadvocaat bij diverse grote kantoren en als jurist bij de ACM.

Stibbe heeft de advocaten BRANDA KATAN en REINOUT DE BOER tot partner benoemd. Katan is gespecialiseerd in contractuele geschillen, fraude en massaschade, De Boer is expert op het gebied van het Nederlandse en internationale belastingrecht.

Isabelle SpigtISABELLE SPIGT versterkt sinds 1 november het team van arbeidsrechtkantoor L&A advocaten versterkt. Ze is afkomstig van Baker McKenzie.

MARCEL EVERS en ELLEN SOERJATIN zijn samen met STEIN VAN THIEL in Amsterdam litigationkantoor Evers Soerjatin begonnen. De drie partners zijn ervaren corporate litigators en governancespecialisten.

Hester ToninoHESTER TONINO is per 1 januari toegetreden als partner bij Pot Jonker Advocaten in Haarlem, waar zij sinds 2002 werkt. Zij is gespecialiseerd in arbeids- en gezondheidsrecht.

PETRA OSKAM is sinds 1 januari partner bij Kennedy Van der Laan. SOPHIE VAN LOON en THIJS RIDDER zijn benoemd tot counsel.

ROB VAN DEN SIGTENHORST is per 1 januari toegetreden als partner Insolventierecht en Herstructureringen en Financiering en Zekerheden bij Florent; KARIN SIXMA is per 1 januari werkzaam als advocaat bij dit kantoor. Zij is gespecialiseerd in insolventierecht en (grensoverschrijdende) herstructureringen.

Per 1 januari hebben de Haarlemse advocaten ERNST SEUNKE (voorheen Pot Jonker) en HENK KELDERHUIS (voorheen Kelderhuis Tempel) zich aangesloten bij de advocaten van – voorheen – Cooper Legal: JEROEN PIJTAK, ANGELIQUE HEIJMAN en ANNETTE VAN DER WEIJDEN. Zij gaan samen verder gaan als Cooper Advocaten.

MICHELLE PAGIE versterkt sinds 1 januari het Corporate/MA team van Osborne Clarke Amsterdam. Zij is afkomstig van Freshfields Bruckhaus Deringer. BARRY BREEDIJK, afkomstig van Dentons Boekel, is begonnen in de Data Protection en Cyber Security-praktijk.

Per 1 januari is MARTINE STUT als partner toegetreden tot Uiteen – Kantoor voor Familie- en Erfrecht in Rotterdam.

Pels Rijcken heeft JELMER PROCEE per 1 januari benoemd tot partner. Hij is gespecialiseerd in het (bestuursrechtelijke) schadevergoedingsrecht.

Jan Jakob PeelenDentons Boekel heeft de energiepraktijk versterkt met partner JAN JAKOB PEELEN, die per 1 januari is overgestapt van Norton Rose Fulbright.

ANTOINETTE VAN BEEST is op 1 januari toegetreden als partner bij Legaltree. Zij werkt op het gebied van het ondernemingsrecht en is afkomstig van HVG.

Hogan Lovells heeft per 1 januari HEIN VAN DEN BOS tot partner en JOKE BODEWITS tot counsel benoemd. Van den Bos is werkzaam in de Life Sciences Regulatory, Bodewits in de Privacy & Cybersecurity praktijk.

Gaston FreijserGASTON FREIJSER is per 1 januari partner bij deBreij. Hij is M&A specialist en werkte bij De Breij Evers Boon, waaruit deBreij is voortgekomen.

Per 1 januari is REMCO BÄCKER als partner bestuursrecht verbonden aan BarentsKrans. Hij komt van Loyens & Loeff. Met hem meegkomen is NICOLE SOLIANA, specialist in overheidsprivaatrecht.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Lees meer over:

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven