Carrièrewisselingen bij Lexence, Houthoff Buruma, Buren van Velzen Guelen

Delen:

Hieronder leest u weer een overzicht van carrièrewisselingen die nog niet eerder online bij deze rubriek waren vermeld en die in de afgelopen weken op de webredactie zijn binnengekomen.

Jan-Willem RaadgeverJan-Willem Raadgever is per 1 januari 2013 benoemd tot partner bij Lexence binnen het team vastgoed transacties. Jan-Willem Raadgever (1966) maakt sinds 2009 als advocaat deel uit van de sectie vastgoedrecht van Lexence. Hij is een specialist op de vakgebieden bouwrecht, vastgoed- en aanbestedingsrecht.

Met ingang van 1 januari 2013 heeft Houthoff Buruma Jacques Kröner en Jan Willem de Groot benoemd tot partner en Paul de Vries tot counsel.
Jacques Kröner (Partner) is gespecialiseerd in corporate transacties, van fusies en overnames tot joint ventures, management buyouts en private equity transacties.
Jan Willem de Groot (Partner) is gespecialiseerd in corporate litigation met een focus op transactie gerelateerde procedures, aandeelhouders- en overnamegeschillen, procedures bij de Ondernemingskamer en aansprakelijkheidskwesties.
Paul de Vries (Counsel) is gespecialiseerd in ondernemingsrecht, fusies en overnames, joint ventures, corporate governance (zowel nationaal als internationaal) en aandeelhoudersgeschillen.

Vanaf 1 februari 2013 versterkt Buren van Velzen Guelen NV (Buren) advocaten, notarissen en belastingadviseurs, zich met de komst van Albert Dreese als of counsel. Dreese is afkomstig van Houthoff Buruma waar hij meer dan 15 jaar als advocaat werkzaam is geweest in de internationale corporate praktijk.

Risto LarssonRisto Larsson (49) is per 1 januari jl. benoemd tot managing partner van Dijkstra Voermans Advocatuur & Notariaat. Hij volgt daarmee Ernst Ligthart (42) op die deze rol de afgelopen 3 jaar heeft vervuld. Larsson is sinds 2000 aan Dijkstra Voermans verbonden en heeft na het opzetten van de fusie- en overnamepraktijk in Utrecht een nieuwe vestiging in Rotterdam opgezet. Sinds 2010 is hij lid van het Dagelijks Bestuur. Met deze wissel wordt het Dagelijks Bestuur van Dijkstra Voermans gevormd door Risto Larsson en kantoordirecteur Anouk van Dijk – Koning. Larsson zal zijn functie vervullen naast het voeren van zijn huidige fusie- en overnamepraktijk.

Robin HorstmanMet ingang van 1 januari 2013 heeft Robin Horstman, partner en verbonden aan de sectie Ondernemingsrecht van de vestiging Rotterdam, Leonard Boender opgevolgd als lid van het bestuur van DVDW Advocaten. Het bestuur van DVDW Advocaten wordt vanaf 1 januari 2013 gevormd door Robin Horstman (bestuurslid), Rene Sekeris (bestuurslid) en Pieter Smits (bestuurslid en kantoordirecteur).

Mr. V.C. (Vincent) Audiffred is per 1 januari jl. verbonden aan de Agri & Bulbs-praktijk van Smithuijsen Winters & De Vries Advocaten in Haarlem en Hoofddorp.

Maarten TanjaOp 1 januari 2013 is Maarten Tanja benoemd tot partner bij Köster Advocaten N.V. te Haarlem. Maarten is vanaf 2006 werkzaam bij Köster Advocaten en heeft zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Binnen het arbeidsrecht ligt zijn focus op flexibele arbeidsrelaties en het cao-recht.

Nicoline de Jong – de SmitNicoline de Jong – de Smit (1963) is per 1 januari jl. als partner toegetreden tot Confius Executive Search , om aldaar de Legal search praktijk te komen versterken. Voorheen was zij werkzaam als advocaat en, meest recent, als consultant, gespecialiseerd in de bemiddeling van ervaren juristen voor advocatuur, notariaat en bedrijfsleven.

Met ingang van 1 januari zijn 3 nieuwe compagnons benoemd bij Boels Zanders Advocaten: Hayat Barrahmun, Harm Heynen en Wouter van de Wier. Daarnaast is Monique Schreurs per 1 januari tot salary partner benoemd. Met deze nieuwe partners komt het aantal partners bij Boels Zanders Advocaten op 19. De groei van het aantal partners past in de groeistrategie van Boels Zanders Advocaten.
Jean-Luc CoenegrachtNaast deze nieuwe partners is er ook een wisseling in het dagelijks bestuur te melden. Jean-Luc Coenegracht heeft op 1 januari de voorzittershamer van Ruud Tuinstra overgenomen. Samen met Peter Brouns en Eva Jordans vormt Jean-Luc Coenegracht het driehoofdige bestuur.

Henriëtte DekkerOp 1 januari 2013 is mr. Henriëtte Dekker CPL toegetreden tot de maatschap Hoboken Advocaten in Rotterdam als partner arbeidsrecht en pensioenrecht.
Henriëtte is specialist op het gebied van arbeidsrecht, waaronder individueel en collectief ontslagrecht, arbeidsovereenkomsten, CAO-kwesties, aanstelling en ontslag van statutair bestuurders, medezeggenschap, zieke werknemers en disciplinaire maatregelen.

Joop Werner is per 1 januari 2013 toegetreden tot de maatschap Schaap & Partners, advocaten en notarissen te Rotterdam. Werner is sinds oktober 2001 als advocaat aan het kantoor verbonden en heeft zich gespecialiseerd in het vennootschap- en ondernemingsrecht, waarover hij adviseert en procedeert. Hij maakt deel uit van de Praktijkgroep Ondernemingsrecht van Schaap & Partners.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven