Carrièrewisselingen bij Linklaters, E-LAW, CMS

Delen:

Hieronder leest u weer een overzicht van carrièrewisselingen die nog niet eerder online in deze rubriek zijn vermeld en die de afgelopen weken bij de webredactie zijn binnengekomen.

Linklaters heeft Jan Willem de Boer, hoofd van de Corporate en M&A-praktijk, benoemd tot managing partner van het kantoor in Amsterdam. Hij volgt Martijn Koopal op die de afgelopen zes jaar leiding heeft gegeven aan de ontwikkeling van een van de snelst groeiende advocatenkantoren in Nederland. “Sinds de opening is het kantoor in Amsterdam zeer succesvol”, zegt De Boer. “Onze klanten weten ons goed te vinden en als onderdeel van een vooraanstaand internationaal advocatenkantoor kunnen we ons uitstekend onderscheiden.”

Per 1 maart 2013 heeft Jeroen Dijkman zich als partner aangesloten bij E-LAW Arbeidsrecht Advocaten . Met zijn expertise op het gebied van arbeidsrecht, zijn gedrevenheid en zijn enthousiaste persoonlijkheid is Jeroen binnen E-LAW een mooie aanvulling.

CMS is verheugd om de benoeming van 31 partners in heel Europa aan te kondigen. Deze benoemingen geven de sterkte en de breedte weer van onze internationale praktijk. CMS Executive Chairman Cornelius Brandi: “De benoeming van 31 nieuwe partners is een duidelijk teken dat CMS haar koers gericht op groei en expansie voortzet, waardoor onze sterke positie in de juridische markt verder wordt verstevigd.”

Vastgoedspecialisten Martin Guerand en Frank van Rooijen hebben zich als partner aangesloten bij OrsèlNotariaat. Ondernemingsrechtspecialist Luc Sturm versterkt het team per 1 juni. OrsèlNotariaat is een jong en zelfstandig notariskantoor dat zich specialiseert in ondernemingsrecht en vastgoedrecht. Met de komst van Guerand, Van Rooijen en Sturm bestaat het team uit zes juristen.

Hian Li Ko heeft zich per 1 mei 2013 aangesloten bij BASE Advocaten te Rotterdam als partner arbeidsrecht. BASE richt zich op corporate & commercial litigation en arbeidsrecht. Hian Li voert een brede arbeidsrechtelijke praktijk. Zij heeft bijzondere expertise op het gebied van ambtenarenrecht en arbeidsrecht in het onderwijs, waarover zij regelmatig cursussen geeft. Hian Li was 10 jaar werkzaam bij NautaDutilh op het gebied van respectievelijk ondernemingsrecht, algemeen procesrecht en arbeidsrecht en aansluitend 8 jaar partner bij SorensenWeijers&Ko, dat zich uitsluitend op arbeidsrecht toelegt.

Per 1 mei jl. is Mr Stan van Liere bij Davids Advocaten te Amsterdam in dienst getreden. Stan is actief op ondernemings-, proces- en insolventierecht. Hij begeleidt ondernemingen in bijzondere situaties. Zijn aandachtsgebieden zijn het treffen van betalingsregelingen met schuldeisers, het voorbereiden van doorstarts, het begeleiden van geschillen rond (bancaire) financiering en het adviseren en procederen over de positie van bestuurders in geval van faillissement en surseance. Verder treedt Stan op als curator in faillissementen uitgesproken door de rechtbank Amsterdam. Voorafgaand aan Davids Advocaten werkte Stan bij Holland Van Gijzen Advocaten & Notarissen.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven