Carrièrewisselingen bij Linklaters, Houthoff Buruma, Louwers IP|Technology Advocaten

Delen:

Hieronder leest u weer een overzicht van carrièrewisselingen die nog niet eerder online in deze rubriek zijn vermeld en die de afgelopen weken bij de webredactie zijn binnengekomen.

Linklaters heeft Sarah Marsden per 1 mei benoemd tot counsel bij het kantoor in Amsterdam.

Tessa van Roomen is per 15 mei 2014 in dienst getreden bij Houthoff Buruma. Zij zal daar het Corporate Criminal Law team gaan versterken. Van Roomen is in 2008 toegetreden tot de balie en heeft zich gespecialiseerd in het strafrecht met een focus op het financieel en economisch strafrecht, milieustrafrecht en fraudezaken. Daarnaast adviseert zij op het gebied van interne onderzoeken en compliance. Van 2008 tot en met april 2014 was Van Roomen werkzaam op de strafsectie van Simmons & Simmons.

Huub de Jong is begin mei overgestapt van Bird & Bird naar Louwers IP|Technology Advocaten, waar hij als partner toegetreden is. Huub over zijn overstap: “Als partner binnen het onafhankelijke nichekantoor Louwers IP|Technology Advocaten krijg ik alle ruimte om te ondernemen. Ik kan er cliënten op hoog niveau, voortvarend en persoonlijk bijstaan, zodat zij op een verantwoorde wijze kunnen profiteren van nieuwe kansen.”
Tom de Wit (1969) is tegelijkertijd benoemd tot partner. Hij werkt al sinds 2011 bij Louwers. “Rechtsgebieden als het intellectueel eigendomsrecht en het privacyrecht zijn door technologische ontwikkelingen volop in beweging. Wij zijn als geen ander in staat om cliënten juridisch te ondersteunen bij de toenemende digitalisering. Als partner kan ik een waardevolle bijdrage leveren aan de koers van ons kantoor.”

Robert van den Broek is vanaf april advocaat-partner intellectuele eigendoms-, sport-, media- en entertainmentrecht bij Griph law & tax. Begin 2005 stond Van den Broek als manager JuZa aan de wieg van Talpa TV. Hierna belandde hij in de sport en werd media-adviseur. Begin 2012 maakte Van den Broek zijn terugkeer in de advocatuur (waarin hij eerder tot 2000 werkzaam was).

Per 1 april 2014 zijn vier ervaren advocaten – Joyce van den Nouwland (38), Erwin van Nijnatten (37), Merel Franke (33) en Evert Jansberg (34) – in het centrum van Eindhoven een nichekantoor gestart op het gebied van ondernemingsrecht, Fender Advocaten. Binnen het ondernemingsrecht hebben zij ieder hun eigen specialismen. Alle vier waren zij hiervoor als senior of kantoorpartner werkzaam bij Deterink Advocaten en Notarissen en Holland Van Gijzen.

Sinds 1 april jl is Jan Trap verbonden aan Vestius Advocaten als adviseur. Mr. J.J. Trap is advocaat sinds 1977. Hij heeft meer dan twintig jaar leiding gegeven aan de arbeidsrechtsectie van kantoor Stibbe in Amsterdam.

Advocaten Jeroen Plantenga (1968) en Rian Rijksen (1963) zijn per 1 april 2014 een arbeidsrechtkantoor in Utrecht gestart (Rijksen & Plantenga Advocaten). Beiden zijn afkomstig van KBS Advocaten en hebben jarenlange ervaring als arbeidsrechtspecialisten (arbeidsrecht en ambtenarenrecht). Zij treden op voor werkgevers en werknemers.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven