Carrierèwisselingen bij Linklaters LLP, DLA Piper, Clifford Chance

Delen:

Linklaters LLP heeft Martijn Koopal nogmaals voor drie jaar benoemd om de vestiging in Amsterdam te leiden. Daarnaast de partner toetreding van David Schreuders bij DLA Piper en de benoeming van Alvin Khodabaks bij Clifford Chance.

Internationaal advocatenkantoor Linklaters LLP heeft vorige week Martijn Koopal nogmaals voor drie jaar benoemd om de vestiging in Amsterdam te leiden. Linklaters heeft gedurende de laatste drie jaar een aanmerkelijke groei laten zien. Naast grote internationale ondernemingen en financiële instellingen is in de afgelopen jaren ook een aanzienlijk Nederlands klantenportfolio opgebouwd.

Martijn Koopal: “Hoewel de trend in de markt voor juridische dienstverlening niet gunstig is geweest, is ons Nederlandse kantoor in de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid, zowel in termen van dienstverlening als van het aantal advocaten.” In 2009 en het eerste kwartaal van 2010 zijn er twee nieuwe partners bij gekomen en zijn drie advocaten tot counsel benoemd. Voorts zijn er sinds het najaar van 2009 vier nieuwe praktijkgroepen gestart, te weten belastingrecht, litigation, structured finance en arbeidsrecht. Linklaters telt nu in Amsterdam meer dan 75 medewerkers. Drie jaar geleden waren dat er nog rond de 45.

David SchreudersDLA Piper advocaten, notarissen, belastingadviseurs maakt bekend dat per 1 mei 2010 David Schreuders als partner toetreedt tot de praktijkgroep Litigation & Regulatory van het kantoor. David Schreuders is expert op het gebied van economisch, fiscaal en financieel strafrecht en zal zich bij DLA Piper op deze vakgebieden toeleggen. Daarnaast zal hij de onderzoek- en economisch ordeningsrechtpraktijk versterken en verder uitbouwen.

Frans Stibbe, Managing Partner DLA Piper Nederland: “David is een vooraanstaand advocaat op het gebied van strafrecht. Met zijn brede expertise zal hij de praktijkgroep Litigation & Regulatory van ons kantoor verder versterken. David zal daarbij een waardevolle bijdrage leveren aan de groei van onze onderzoekspraktijk. Dit is in strategisch opzicht belangrijk voor ons kantoor en daarom is hij een significante aanwinst voor DLA Piper.

Alvin KhodabaksHet internationale advocatenkantoor Clifford Chance heeft met ingang van 1 mei wereldwijd 22 medewerkers tot partner benoemd. Het totaal aantal partners wereldwijd komt daarmee op 560. In Amsterdam is Alvin Khodabaks tot partner benoemd.

Bas Boris Visser, managing partner van Clifford Chance Amsterdam: “Ik ben zeer verheugd met de benoeming van Alvin tot partner. De benoeming is een welverdiende erkenning van zijn expertise en talent. Gezien zijn ervaring op het gebied van IE en IT en met name ook als een van de drijvers van de wereldwijde outsourcingspraktijk is hij een uitstekende versterking van het team.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven