Carrièrewisselingen bij Schaap & Partners Advocaten, Greenille

Delen:

Vorige week verscheen er weer een Mr. Magazine. Hieronder ziet u een overzicht van de carrièrewisselingen die nog niet online bij deze rubriek waren vermeld.

Jan Wind (37) is per 1 januari 2011 toegetreden tot de maatschap Schaap & Partners Advocaten en Notarissen te Rotterdam. Schaap & Partners is gespecialiseerd in vastgoed en ondernemingsrecht. Wind is sinds juni 1999 als advocaat aan dit kantoor verbonden.

Irene van der Heijden (28) is per 1 februari 2011 bij Van der Feltz advocaten in Den Haag in dienst getreden. Van der Heijden was seniorjurist bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Bij Van der Feltz zal zij zich vooral bezighouden met het ruimtelijk ordeningsrecht en het milieurecht.

De Chinese juriste Lin Li is per 1 januari 2011 als director China Practice Kneppelhout & Korthals komen versterken. Li adviseert op juridisch en op commercieel vlak, waarbij culturele verschillen een belangrijke rol spelen. Zij heeft ruime ervaring in tal van industrieën.

Rob van der Zande versterkt sinds 1 januari 2011 de gelederen van Van den Brink & Luttikhuis te Utrecht, waar hij als partner onder meer de fusie- en overnamepraktijk voortzet. Daarvoor was Van der Zande vijftien jaar partner bij Berkel Advocaten te Veenendaal.

Frank Deurvorst (38) en Arnold van der Smeede (46) zijn per 1 januari jl. werkzaam als partner bij Greenille. Deurvorst is afkomstig van Loyens & Loeff, terwijl Van der Smeede hiervoor bij Spigthoff werkte.

Roel Mertens is benoemd tot bijzonder hoogleraar zakelijke rechten aan de Open Universiteit. Mertens is sinds 1995 als advocaat en sinds 2000 tevens als partner verbonden aan advocatenkantoor Paulussen Advocaten te Maastricht.

Gérard Koopal (51) is benoemd tot secretaris van de Nederlandse Vereniging van Rechtskundige adviseurs (NVRA) en tot secretaris van het College van Toezicht van de NVRA.

Vice-voorzitter Joost Hulsenbek heeft op 1 februari afscheid genomen van de Onderzoeksraad voor Veiligheid. Hulsenbek is vanaf de oprichting van de Onderzoeksraad vice-voorzitter geweest en was portefeuillehouder voor onder meer de sectoren Luchtvaart en Zeescheepvaart. Naast het vice-voorzitterschap bekleedde hij diverse nevenfuncties, zoals voorzitter van de Landelijke Bezwarencommissie OM Den Haag.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Ook interessant:

Scroll naar boven