Carrièrewisselingen bij Simmons & Simmons, Nysingh, Dirkzwager

Delen:

Hieronder leest u weer een overzicht van carrièrewisselingen die nog niet eerder online in deze rubriek zijn vermeld en die de afgelopen weken bij de webredactie zijn binnengekomen.

Advocatenkantoor Simmons & Simmons heeft het financieel toezicht team in Amsterdam uitgebreid met partner Guido Roth en associate Janice Roepnarain. Guido is benoemd per 1 november 2013 en heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van financieel toezichtrecht. Hij adviseert en procedeert over onderzoeken, inspecties en procedures door toezichthouders, en richt zich daarnaast op sancties en beleggingsgeschillen.
Daarnaast trekt Simmons & Simmons associates Pim Heemskerk en Joyce Kerkvliet aan. Pim is gespecialiseerd in bank- en effectenrecht met een focus op derivaten, repo’s, securities lending, custody, clearing, settlement en aanverwant financieel toezichtrecht. Joyce richt zich op het toezicht op de financiële markten met betrekking tot (alternatieve) beleggingsinstellingen, vermogensbeheer en andere beleggingsdiensten en beleggingsproducten.
Tot slot is op 15 oktober 2013 Pieter Kortbeek in dienst getreden als associate in de Corporate groep van Simmons & Simmons in Amsterdam. Pieter heeft ruim vijf jaar ervaring in het adviseren over ondernemingsrecht, met een focus op fusies, overnames en herstructureringen.

Mr. Willemien Kastelein is per 1 november 2013 compagnon bij Nysingh en gaat deel uitmaken van de sectie Gezondheidszorg. Vanuit haar expertise op het gebied van gezondheidsrecht, meer in het bijzonder rond (dis)functioneren van medisch beroepsbeoefenaren, contractenrecht, tuchtrecht, medische aansprakelijkheid, medisch strafrecht en zorgverzekeringsrecht zet zij als advocaat haar praktijk voort op de Zwolse locatie van Nysingh.
Verder is per 15 oktober 2013 mr. Edith Dutmer benoemd als notaris in Arnhem. Zij is sinds 2006 bij Nysingh advocaten-notarissen werkzaam als kandidaat-notaris en is daar compagnon sinds 1 januari 2010. De praktijk van Edith Dutmer is voornamelijk gericht op het vastgoedrecht.
En tot slot heeft Theo Ritsema per 15 oktober 2013 zijn notariële standplaats gewijzigd naar Zwolle. Hij was eerder al notaris te Apeldoorn en hield de laatste acht jaar praktijk in Arnhem.

Onlangs heeft Dirkzwager vier ervaren advocaten aangetrokken.
Vanaf 1 september jl. is Daan Baas (32 jaar) werkzaam als advocaat op de sectie aansprakelijkheid, schade en verzekering. Daan heeft in het verleden gewerkt voor Van Doorne in Amsterdam. Hij zal zich bezig houden met de algemene verzekerings- en aansprakelijkheidsrechtelijke praktijk.
Op 1 oktober is Jeroen Naus (38 jaar) begonnen als senior advocaat op de sectie Ondernemingsrecht Nijmegen. Jeroen Naus is hiervoor werkzaam geweest bij Poelmann van den Broek in Nijmegen en zal zich bij Dirkzwager binnen de sectie ondernemingsrecht richten op zowel de advies- als de procespraktijk.
Ronald van den Bos (49 jaar) geeft bij Dirkzwager sinds 15 oktober leiding aan de sectie faillissementsrecht in Arnhem. Ronald heeft in het verleden gewerkt voor Van Riet advocaten, CMS Derks Star Busmann en Van Iersel Luchtman advocaten.
Vanaf 1 november a.s. start Annet van Duijn (36 jaar) op de sectie aansprakelijkheid, schade en verzekering. Annet heeft 10 jaar ervaring in het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Zij stapt over van Van Traa Advocaten naar Dirkzwager om zich met name te richten op technische schades, bouwaansprakelijkheid en verzekeringsrechtelijke geschillen ten behoeve van verzekeringsmaatschappijen, tussenpersonen en verzekerden, waaronder bouwondernemingen, biotech-bedrijven en spoorwegondernemingen.

Het AIFMD team van Charco & Dique, risk management en compliance experts te Amsterdam, is versterkt met Kaj Weber. Dit team begeleidt beheerders van beleggingsinstellingen bij AIFMD-vergunningaanvragen en meldingen bij de AFM. Verder ondersteunt het fondsmanagers bij het borgen van risk management en compliance binnen hun organisaties en fondsen (advies en interim). Weber heeft een achtergrond als advocaat, bankier en (interim) jurist & compliance officer in de financiële sector (private equity) en de vastgoedbranche.

Per 1 oktober is in Amsterdam Galavazi Den Hertog gestart. Hans Galavazi advocaat en fiscalist en Gerben den Hertog advocaat ondernemingsrecht bieden juridisch en fiscaal advies voor bedrijven en ondernemers. Zij leggen zich volledig toe op de ondernemingsrechtelijke-en fiscale adviespraktijk, het opstellen van en adviseren over commerciële contracten en vennootschapsrecht. Beiden zijn verbonden geweest aan Freshfields Bruckhaus Deringer.

Inèz den Nijs heeft zich medio november aangesloten als partner bij het juridische werving- en selectiebureau Hoekstra Donner Legal Search. Voor deze overstap was Inèz onder meer werkzaam bij Ebbinge & Company waar zij ruime ervaring heeft opgedaan. Inèz zal zich gaan toeleggen op de bemiddeling van juridische en fiscale posities binnen de advocatuur, het bedrijfsleven en de overheid. Door haar komst zal het kantoor verder gaan onder de naam Hoekstra Donner Den Nijs, kortweg HDDN Legal Search.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven