Carrierèwisselingen bij Spigthoff, Allen & Overy

Delen:

Deze week zijn er vrij veel carrierèwisselingen te melden op Mr. Online. Enkele staan in het nieuwe nummer van Mr. dat vrijdag verschijnt en enkele zijn binnengekomen op de webredactie van Mr. Online.

Rachel JongeriusRachel Jongerius (33) is in dienst getreden als advocaat bij familierechtkantoor Smeets- Gijbels. Jongerius is hiervoor werkzaam geweest bij De Clercq Advocaten Notarissen Belastingadviseurs te Leiden. Jongerius heeft een praktijk waarin zij zowel particulieren als ondernemers bijstaat op alle deelgebieden van het familierecht. Zij is tevens lid van de vFAS (vereniging Familierecht Advocaten Scheidingbemiddelaars).

Coen ThomasPer 1 mei 2010 zijn Jochem Kin en Coen Thomas (foto) van Allen & Overy Amsterdam benoemd tot counsel. Voorts is senior professional support lawyer Sigrid Hemels per 1 mei benoemd tot hoogleraar Belastingrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Kin (35) is specialist op het gebied van vennootschapsbelasting en internationaal belastingrecht, fondsen, werknemers participatieplannen en herstructureringen. Thomas (34) is werkzaam op het gebied van Real Estate en Projects en is specialist op het gebied van aanbesteding, realisatie en exploitatie van (bouw)projecten en op het gebied van koop-, huur- en gebruiksovereenkomsten.

Michiel van EerselMichiel van Eersel (36) treedt toe tot de partnergroep van advocatenkantoor Spigthoff. Van Eersel is gespecialiseerd in financieel recht, meer in het bijzonder op het vlak van beleggersgeschillen en procedures tegen de financiële toezichthouders AFM en DNB. Van Eersel is sinds 2005 verbonden aan Spigthoff.

Marijtje KuijkenTrip Advocaten & Notarissen te Leeuwarden is per 1 april 2010 versterkt met de komst van Marijtje Kuijken (31). Met de komst van Kuijken worden de secties Ondernemingsrecht en Arbeidsrecht uitgebreid. Kuijken is afkomstig van DLA Piper te Amsterdam. Kuijken is onder meer gespecialiseerd in ambtenarenrecht en gezondheidsrecht.

Matthieu van Sint TruidenMatthieu van Sint Truiden gaat als advocaat/adviseur werken bij De Haan Advocaten & Notarissen. Van Sint Truiden is sinds 1984 als wetenschappelijk medewerker en sinds 1988 als advocaat (partner bij NautaDutilh en Lovells) gespecialiseerd in grote en/of gecompliceerde zaken waarin vennootschaps-/ rechtspersonen-, financieel en insolventierecht elkaar ontmoeten.

Laura Boomsma-ShriberSinds 1 april 2010 zet advocaat en mediator Laura Boomsma-Shriber (37) haar praktijk voort in Amsterdam. Zij is gespecialiseerd in personen-, familie- en erfrecht. Boomsma-Shriber was hiervoor mede-eigenaar van Ruijgrok Boomsma Advocaten. Boomsma-Shriber: “Juist bij het personen-, familie- en erfrecht lopen de emoties vaak hoog op. In deze woelige wereld begeleid ik cliënten daarom ook bij deze verwerkingfasen, zonder hierbij de zakelijke kant uit het oog te verliezen. Als advocaat onderscheid ik mij met een directe, maar betrokken aanpak en een frisse, creatieve stijl.”

Per 1 mei 2010 zijn Wieke van Angeren en Michael Broeders bij Freshfields Bruckhaus Deringer tot Counsel benoemd. Van Angeren heeft veel ervaring op het gebied van IT transacties (waaronder software licenties, onderhouds- en ontwikkelovereenkomsten en escrow overeenkomsten), outsourcing, data protection en e-commerce. Broeders is gespecialiseerd op het gebied van insolventierecht, ondernemingsrecht en vermogensrecht. Binnen Freshfields Bruckhaus Deringer zijn er wereldwijd negen Counsels benoemd.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Ook interessant:

Scroll naar boven