Carrièrewisselingen bij Spigthoff, Valegis Advocaten, Boontje Advocaten

Delen:

Ook in de tweede week van 2011 zijn er nog veel benoemingen en wisselingen binnengekomen op de redactie van Mr. Hieronder weer een selectie uit de binnengekomen berichten.

Dirk-Jan DuynsteeDirk-Jan Duynstee (1974) is per 1 januari 2011 toegetreden tot de partnergroep van advocatenkantoor Spigthoff. Duynstee is gespecialiseerd in corporate litigation en houdt zich voornamelijk bezig met procederen over en adviseren bij aandeelhoudersgeschillen en exits van (minderheids)aandeelhouders. Duynstee is sinds 2006 verbonden aan Spigthoff. Daarvoor was hij advocaat bij Clifford Chance LLP.

Louis HouwenDe Universiteit van Tilburg heeft mr. Louis Houwen met ingang van 1 januari 2011 benoemd tot bijzonder hoogleraar Privaat-publiek ondernemingsrecht bij TiasNimbas Business School. Louis Houwen gaat onderzoek doen naar de juridische aspecten van maatschappelijk ondernemerschap. Hij blijft daarnaast als vennoot ondernemings- en gezondheidsrecht verbonden aan Dirkzwager advocaten & notarissen N.V.

Vanaf 1 januari 2011 versterkt Buren van Velzen Guelen NV (BvVG), het Haagse kantoor van advocaten, notarissen en belastingadviseurs, zich met de komst van Henk Steinvoort (56) als of counsel. Steinvoort is afkomstig van De Brauw Blackstone Westbroek NV waar hij meer dan 20 jaren als notaris werkzaam is geweest, onder meer in de internationale en nationale corporate praktijk met een bijzondere aandacht voor familiebedrijven en organisaties op het gebied van de gezondheidszorg.

Marlies SlootDLA Piper advocaten, notarissen en belastingadviseurs maakt bekend dat per 1 januari 2011 Marlies Sloot als advocaat is toegetreden tot de praktijkgroep Real Estate van het kantoor. Marlies Sloot heeft veel expertise op het gebied van huurrecht en zal zich bij DLA Piper voornamelijk op dit vakgebied toeleggen. Met haar inbreng zal de Real Estate praktijk verder worden versterkt en uitgebouwd.

Marlies SpoormakerMarlies Spoormaker is per 1 januari 2011 in dienst getreden als senior arbeidsrecht advocaat bij Valegis Advocaten te Rijswijk. Spoormaker is hiervoor werkzaam geweest bij De Clercq Advocaten Notarissen Belastingadviseurs te Leiden. Spoormaker heeft een praktijk waarin zij met name ondernemers en statutair directeuren bijstaat op alle deelgebieden van het arbeidsrecht.

Onno VerkuylOnno Verkuyl heeft per 1 januari het team van Legal People versterkt als adviseur. Onno (43) is sinds september 2009 als rechter-plaatsvervanger bij de rechtbank Utrecht werkzaam geweest, waarvoor hij ruim 8 jaar als hoofd juridische zaken van APX Group (de Nederlands-Britse electriciteits- en gasbeurs) heeft gewerkt. Onno is zijn carrière in de advocatuur begonnen.

BANNING Advocaten is onlangs versterkt met nieuwe advocaten. Per 1 januari 2010 zijn mr. M. Jongmans en mr. D. Castelijns werkzaam voor BANNING. Eind vorig jaar had mr. Marja van der Lek de overstap reeds gemaakt. Marja van der Lek is gespecialiseerd in vastgoed. Martijn Jongmans versterkt de sectie EU & Mededinging. Daphne Castelijns heeft zich gespecialiseerd in de advies- en procespraktijk op het gebied van bijvoorbeeld distributie-, agentuur- en financieringsovereenkomsten.

Edith MolemansEdith Molemans is per 1 januari 2011 benoemd tot junior partner bij Boontje Advocaten. Edith Molemans is sinds 2002 werkzaam bij Boontje Advocaten. Zij heeft veel ervaring in de commune arbeidsrechtpraktijk, met name op de gebieden arbeidsvoorwaarden/arbeidsomstandigheden en het onderwijsrecht.

Per 1 januari 2011 zijn Willem van Nielen en Martijn Bonefaas toegetreden tot de maatschap van Van Diepen Van der Kroef Advocaten. Willem van Nielen voert praktijk vanuit de vestiging Den Haag op het gebied van ondernemingsrecht. Martijn Bonefaas is sinds 2002 aan Van Diepen Van der Kroef Advocaten verbonden en voert een algemene praktijk vanuit de vestiging Hoorn.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven