Carrierèwisselingen bij Stibbe, Bergh Stoop & Co, Haseborg & Zillinger

Delen:

Deze week een rustige week met weinig carrierèwisselingen. Bergh Stoop & Co Advocaten heeft een nieuwe partner, versterking bij Haseborg & Zillinger Advocaten en een versterking bij Stibbe Amsterdam.

Petra Charbon partner bij Bergh Stoop & Co Advocaten

Petra Charbon is sinds 1 november partner bij Bergh Stoop & Co Advocaten in Amsterdam. Charbon adviseert en procedeert op het gebied van (collectieve) ontslagen, de positie van de bestuurder, reorganisaties en overnames, het opstellen van arbeidsovereenkomsten, reglementen, sociaal plan, arbeidsvoorwaarden en het medezeggenschapsrecht. Haar speciale aandacht gaat uit naar de problemen rond arbeidsongeschiktheid van werknemers.

Niels Verhage versterkt Haseborg & Zillinger Advocaten

Haseborg & Zillinger Advocaten is per 1 november 2009 versterkt met de komst van partner Niels Verhage. Verhage (36) komt van JPR Advocaten (Deventer) waar hij bijna elf jaar heeft gewerkt, de laatste drie jaar als partner en voorzitter van de sectie arbeidsrecht. Verhage vult de corporate georiënteerde praktijk van Haseborg & Zillinger Advocaten aan met zijn grondige kennis en ervaring van het MKB. Dit stelt het kantoor in staat om nog beter een breed scala aan cliënten optimaal te bedienen.

Tom Barkhuysen versterkt Stibbe Amsterdam

Sinds 1 november is Tom Barkhuysen als advocaat-adviseur werkzaam bij de praktijkgroep bestuurs- en vastgoedrecht van Stibbe Amsterdam. Barkhuysen is gespecialiseerd op het gebied van het algemene bestuursrecht en omgevingsrecht. Hij zal zich daarnaast bezighouden met marktregulering, toezicht en overheidsaansprakelijkheid. Barkhuysen is sinds 2005 hoogleraar staats- en bestuursrecht in Leiden.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven