Carrièrewisselingen bij Stijl Advocaten, BOEKEL, Nysingh

Delen:

Hieronder leest u weer een overzicht van carrièrewisselingen die nog niet eerder online in deze rubriek zijn vermeld en die de afgelopen weken bij de webredactie zijn binnengekomen.

Laura Kruitwagen is per 1 september begonnen bij Stijl Advocaten in Amsterdam. Ze is werkzaam in de civiele vastgoedpraktijk en houdt zich ook bezig met beroepsaansprakelijkheid van professionele dienstverleners.

Wendela RaasWendela Raas is 15 september toegetreden tot het bestuur van BOEKEL. Zij volgt voormalig bestuursvoorzitter Frederieke Leeflang op. Raas is sinds 2012 sectievoorzitter van de praktijkgroep Vastgoed. Ze zal als partner-bestuurder primair verantwoordelijk zijn voor de praktijkuitoefening en het kantoor van BOEKEL in Londen.

Stijn de Zwart versterkt sinds september de sectie Marktordening bij Nysingh. Eerder was hij werkzaam bij DLA Piper. Hij houdt zich bezig met Europees recht, in het bijzonder met het mededingingsrecht.

Ploum Lodder Princen verwelkomde onlangs zes nieuwe collega’s, vier advocaten: Stephan Sluiter, Pegah Silakhori, Jurgen Breeman en Pascal Beerens, en twee kandidaat-notarissen: Joris van de Bunt en Leonoor Lieben.

Jan OrtgiesPer 1 oktober is Jan Ortgies (30) als associate in dienst getreden bij Clifford Chance. Hij maakt deel uit van de International Arbitration Group binnen de praktijkgroep Litigation & Dispute Resolution, het eerste half jaar in Parijs en daarna in Amsterdam.

Barbara RoosenboomBarbara Roosenboom (42) is sinds 1 juli als partner verbonden aan Drijber en Partners Advocaten in Velp. Zij is afkomstig van Hekkelman Advocaten. Roosenboom is gespecialiseerd in het arbeidsrecht.

Het Rotterdamse kantoor Conway & Partners is per 1 oktober uitgebreid met partner Maaike de Wit en senior medewerker Jacob Henriquez. Beiden werken in de Industrial Projects praktijk.

Mars van Leent (1961) is begonnen bij advocatenkantoor Daniels Huisman in Enschede. Hij is gespecialiseerd in het intellectueel eigendomsrecht. Van Leent was partner bij KienhuisHoving.

Lucas van der VeenOp 21 september is Lucas van der Veen beëdigd tot toegevoegd notaris bij PlasBossinade advocaten en notarissen. Van der Veen is sinds 2003 werkzaam in het notariaat, met name op het gebied van familierecht.

De vastgoedsectie van Labré Advocaten in Amsterdam is uitgebreid met Stefan Pentinga (1984) en Thijs Homveld (1977). Zij zullen zich beiden richten op het civiele vastgoedrecht, waaronder huurrecht, koop/verkoop en bouwrecht.

Gert BossinadeOp 21 september is Gert Bossinade beëdigd tot notaris bij Notariaat Haren, als opvolger van notaris J.N.G.J. Kuin.  Bossinade voert een algemene praktijk met de nadruk op vastgoed en ondernemingsrecht. Het kantoor werkt nauw samen met PlasBossinade advocaten en notarissen in Groningen.

Per 1 september 2015 is Thomas Timmermans als advocaat arbeidsrecht in dienst getreden bij Norton Rose Fulbright in Amsterdam. Hij is afkomstig van Allen & Overy.

Per 1 september zijn Chantal Martens (31) en Tim Grundmeijer (32) van start gegaan bij Van Doorne. Martens, afkomstig van Stijl Advocaten, is verbonden aan het team Vastgoed & Bouw. Grundmeijer maakt deel uit van de teams Overheid en Vastgoed & Bouw. Hiervoor werkte hij bij NautaDutilh.

René MussaeusPer 1 september is René Mussaeus overgestapt naar Tomlow Advocaten in Utrecht. Hij was bedrijfsjurist en advocaat bij AM en Koninklijk BAM Groep. Mussaeus is gespecialiseerd in het vastgoedrecht en zal de vastgoed- en huurrechtpraktijk verder helpen uitbouwen.

Per 1 oktober is Brigitte van der Klauw begonnen bij Wybenga advocaten in Rotterdam. Zij is afkomstig van Hoboken advocaten. Van der Klauw is gespecialiseerd in het personen- en familierecht en het erfrecht.

Op 1 oktober is het team van Beer advocaten uitgebreid met de komst van Aurélie van Dijk en Joran Wildeboer. Van Dijk is gespecialiseerd in aansprakelijkheidsrecht, arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht, Wildeboer in aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Bij Beer advocaten zullen zij zich volledig toeleggen op letsel- en overlijdensschade.

Lorentz Bults is als partner toegetreden tot Pact advocaten in Amsterdam. Hij is gespecialiseerd in ondernemingsrecht en ICT-recht en komt van Allen & Overy.           

Oscar PfeifferSinds 1 september is Oscar Pfeiffer (1976) partner bij JanssenBroekhuyssen Advocaten in Amsterdam. Hij zal de financieringspraktijk van het kantoor verder uitbouwen.

Michele Manning is overgestapt van Boels Zanders Advocaten naar Bruggink & Van der Velden in Utrecht.

Nienke van RenssenNienke van Renssen is 1 oktober gestart bij Stijl Advocaten. Ze is gespecialiseerd in het ruimtelijk bestuursrecht. Eerder werkte ze op de vastgoedsectie van CMS Derks Star Busmann.

Mariël Vrielink is begin oktober beëdigd als toegevoegd notaris. Ze is sinds 2008 kandidaat-notaris bij Van Benthem & Keulen en is gespecialiseerd in ondernemingsrecht, met als specifiek aandachtsgebied de not-for-profit sector.

Olaf van HaperenOlaf van Haperen is per 1 oktober Arnold Birkhoff opgevolgd als managing partner van Kneppelhout & Korthals Advocaten. Van Haperen, gespecialiseerd in IE- en ICT-recht gaan besturen naast Joost Vrancken Peeters. 

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ministerie van Justitie en Veiligheid zoekt een

Scroll naar boven