Carrièrewisselingen bij Van Doorne, Beer advocaten, Deikwijs Advocaten

Delen:

Hieronder een overzicht van carrièrewisselingen die nog niet eerder online in deze rubriek zijn vermeld en die de afgelopen weken bij de (web)redactie zijn binnengekomen.

Per 22 mei is GEORGE VAN IWAARDEN in dienst getreden als managing director bij advocatenkantoor Van Doorne te Amsterdam. Van Iwaarden (49) was tot vorig jaar werkzaam bij advocatenkantoor Houthoff. Bij Van Doorne volgt hij Martijn Lesterhuis op, die het kantoor per 1 juni verlaat.

Mildred BrunMILDRED BRUN is 1 juni  begonnen bij Beer advocaten. Ze heeft ervaring op het gebied van aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht en procedeerde in complexe letselschadezaken. Brun zal zich bij toeleggen op het aansprakelijkheidsrecht en letsel- en overlijdensschade.

Merle HafkampPer 1 juni heeft MERLE HAFKAMP zich als medewerker aangesloten bij Deikwijs Advocaten in Amsterdam. Ze is als IE-advocaat gespecialiseerd in het auteursrecht, merken- en modellenrecht en handelsnaamrecht.

Sascha StavenuiterSASCHA STAVENUITER is per 1 juni benoemd tot associate partner bestuursrecht bij Fort Advocaten in Amsterdam, waar ze sinds 2015 werkt. Stavenuiter is gespecialiseerd in het omgevingsrecht en zal de bestuursrechtpraktijk verder uitbouwen.

EVELINE BLOMJOUS is in april 2018 overgestapt van RWV Advocaten naar SmeetsGijbels. Daar legt zij zich naast het familierecht toe op het erfrecht.

Mariël VrielinkMARIËL VRIELINK is 24 mei beëdigd als notaris. Ze richt zich bij Van Benthem & Keulen op het ondernemingsrecht, met als specifiek aandachtsgebied de not-for-profit-sector. Sinds oktober 2015 was zij al toegevoegd notaris.

JANET MEESTERS en ARJEN DE SNOO zijn begin juni in dienst getreden bij de praktijkgroep Litigation & Regulatory van DLA Piper. Meesters en De Snoo gaan aan de slag als Legal Director. Beiden komen van Houthoff.

Marieke EnnemanMARIEKE ENNEMAN, partner bij Meijburg Legal, is benoemd tot notaris in Amstelveen. Enneman geeft samen met Freerk Volders leiding aan Meijburg Legal.

Michiel LeenhoutsPer 1 juni is MICHIEL LEENHOUTS begonnen als advocaat-medewerker bij Van Ewijk Advocaten Mediators te ’s-Hertogenbosch, waar hij de arbeidsrechtpraktijk versterkt. Hiervoor was hij werkzaam bij Van den Herik & Verhulst Advocaten.

Per 1 juni is NATHALIE AALBERS toegetreden als partner bij Bosselaar & Strengers Advocaten in Utrecht. Zij zal werkzaam zijn in de secties Ondernemingsrecht en Vastgoed. Hiervoor was zij als senior kandidaat-notaris onder meer verbonden aan Van Doorne en HVG.

Peter de HaanPETER DE HAAN is per 1 mei in dienst getreden bij Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, waar hij de sectie Vastgoed versterkt. Hij is gespecialiseerd in (publiek) bouwrecht. De Haan was eerder onder meer werkzaam bij AKD en als jurist bij de bouwunit van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Floor van DijkWiersma Mensonides in Amsterdam versterkt de financieringspraktijk met de komst van partner FLOOR VAN DIJK. Zij was eerder onder meer bij Linklaters en ABN AMRO werkzaam, waar zij leiding gaf aan het (juridische) team corporate banking/lending.

Cherique HilgersCHERIQUE HILGERS is op 1 mei als advocaat overgestapt van De Bok Roijers Gasseling Advocaten naar Aantjes Advocaten in Den Haag. Het kantoor is gespecialiseerd in arbeidsrecht.

Blenheim Advocaten in Amsterdam heeft de praktijk uitgebreid met vastgoedrechtadvocaat FABIAN RAVEN, ondernemingsrechtadvocaat GIJS KUIJPER en advocaat ondernemings- en contractenrecht MAURITS RICHERT.

Emma MetgodEMMA METGOD is sinds 9 mei als advocaat verbonden aan Stijl Advocaten in Amsterdam. Ze is werkzaam in de civiele vastgoedpraktijk. Metgod was sinds januari 2017 al juridische medewerker bij het kantoor.

Merel HoltkampMEREL HOLTKAMP is in mei begonnen als advocaat bij Van Benthem & Keulen. Ze komt van AKD. Haar focus ligt op het omgevingsrecht.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven