Carrièrewisselingen bij Van Doorne, CMS Derks Star Busmann

Delen:

Afgelopen week vrijdag verscheen de juni-editie van Mr. Magazine. Hieronder een overzicht van de carrièrewisselingen die nog niet eerder online bij deze rubriek waren vermeld.

Per 1 mei is Jan Willem Schenk als notaris verbonden aan Van Doorne. Schenk (44) komt het team van notarissen versterken bij Van Doorne en zal in het bijzonder de ondernemingsrechtpraktijk van het kantoor gaan ondersteunen.

NIG Ondernemingsrecht is in maart 2011 versterkt door de komst van Interim Legal Counsel Ilhame Saadi (29). Voor haar indiensttreding bij NIG Ondernemingsrecht was Saadi gedurende een periode van 4 jaar als advocaat werkzaam bij Van Doorne N.V. Zij zal de komende tijd als Interim Legal Counsel bij bedrijven in de top 500 van het bedrijfsleven worden ingezet door NIG Ondernemingsrecht.

Het Amsterdamse nichekantoor Hoogenraad & Haak, advertising + IP advocaten heeft zich versterkt met IE-advocaat Daan van Eek (28), die eerder bij Höcker werkte. Daan verdiende zijn eerste sporen als studentmedewerker aan het CIER in Utrecht en als assistent van de redactie van het tijdschrift IER. Bij Hoogenraad & Haak werkt Daan op alle terreinen: reclamerecht, intellectuele eigendom (behalve octrooien) en productinformatie.

Sacha Smink (33) is vanaf mei 2011 als advocaat werkzaam bij Dorhout Advocaten. Tot voor kort was zij werkzaam bij Trip Advocaten en Notarissen, waar zij zich gedurende 10 jaar heeft gespecialiseerd in het arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht. Bij Dorhout Advocaten adviseert en begeleidt Sacha bedrijven, instellingen en particulieren op het terrein van het arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht.

Per 1 mei is Axel Jacobs (32) als advocaat in dienst getreden bij het Amsterdamse advocatenkantoor RESOR. Jacobs is afkomstig van De Brauw Blackstone Westbroek en is gespecialiseerd in financieel, insolventie- en aansprakelijkheidsrecht.

Per 1 mei is de praktijkgroep mededingingsrecht van CMS Derks Star Busmann versterkt door de komst van Edmon Oude Elferink. Hij opereert als partner vanuit het CMS EU Law Office in Brussel. Oude Elferink is specialist op het gebied van Europees recht en mededingingsrecht. De afgelopen drie jaar werkte hij als referendaris bij het Hof van Justitie van de Europese Unie.

CMS Derks Star Busmann heeft de vastgoedjuristen Isabelle Balvert, Arnout Scholten en Femke Stroucken benoemd tot partner. Met deze partnerbenoemingen komt het aantal partners binnen de omstreeks 60 juristen tellende Real Estate praktijk van CMS op 12.

De praktijkgroep financieel- en insolventierecht van Marree en Dijxhoorn Advocaten is per 1 mei uitgebreid met de komst van senior advocaat Robbert Vriezen. Vriezen (35) is sinds 2003 als advocaat werkzaam op het gebied van ondernemingsrecht en insolventierecht. Tevens is hij curator en bewindvoerder.
Verder is de praktijkgroep arbeidsrecht per 1 april uitgebreid met de komst van Eveline Rijken. Rijken (29) heeft in 2009 haar master arbeidsrecht afgerond waarna zij enige jaren als jurist werkzaam is geweest.

De Praktijkgroep Vastgoed van Boekel De Nerée is per 1 juni versterkt met de komst van partner Jeroen van den Hamer. Van den Hamer (37) komt van Loyens & Loeff , waar hij sinds 2007 werkzaam was in de praktijkgroep Vastgoed. Hij is gespecialiseerd in commercieel vastgoed, het opzetten van vastgoedontwikkelingsstructuren en fondsformatie.

Linklaters breidt haar dienstverlening in Nederland uit naar het mededingingsrecht en economisch ordeningsrecht. De nieuwe praktijk staat onder leiding van Paul Kreijger, afkomstig van Freshfields. Paul Kreijger, advocaat sinds 1997, is gespecialiseerd in het Europees recht, mededingingsrecht, economisch en algemeen bestuursrecht, gereguleerde markten (energie, media) en procesrecht.

Dirkzwager advocaten & notarissen heeft zich per 16 mei versterkt met curator Frank Feenstra. Hiervoor was hij actief als fraudeofficier van Justitie bij Rechtbank Zwolle.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ministerie van Justitie en Veiligheid zoekt een

Scroll naar boven