Carrièrewisselingen bij Van Doorne, DLA Piper, Norton Rose LLP

Delen:

Afgelopen week verscheen de mei-editie van Mr. Magazine. Hieronder een overzicht van de carrièrewisselingen die nog niet eerder online bij deze rubriek waren vermeld.

DLA Piper, advocaten, notarissen en belastingadviseurs heeft met ingang van 1 mei 2011 Daphne Bens (37), Daan Arends (36) en Richard van Schaik (38) tot partner benoemd.
Bens maakt deel uit van de praktijkgroep Corporate en heeft brede ervaring met fusies & overnames (M&A), private equity transacties, joint ventures, reorganisaties en corporate governance. Arends, werkzaam bij de  praktijkgroep Belastingrecht, is deskundig op het gebied van overdrachtsbelastingen en indirecte belastingen, en adviseert internationaal opererende e-commerce, telecommunicatie- en media ondernemingen, financiële instellingen en organisaties in de vastgoedsector. Van Schaik maakt deel uit van de praktijkgroep Intellectueel Eigendom & Technology en is gespecialiseerd in privacy- en reclamerecht.
Per 15 april is Thessa van der Windt (37) als senior associate toegetreden tot de Gezondheidszorggroep van DLA Piper. Zij heeft aanzienlijke expertise binnen de zorg en zal zich voornamelijk op deze sector richten.

DLA Piper heeft per 1 mei heeft Richard Fens (44) tot managing partner benoemd. Fens neemt daarbij de positie over van Frans Stibbe, die zich weer fulltime als advocaat zal toeleggen op ondernemingsrecht en corporate litigation. Fens blijft actief als partner in de praktijkgroep Corporate van DLA Piper. Als advocaat ondernemingsrecht treedt Fens op voor nationale en internationale cliënten, al dan niet in grensoverschrijdende zaken.

Noortje Louisse (27) is eind april als advocaat beëdigd door het Gemeenschappelijk Hof van Justitie. Louisse is al geruime tijd werkzaam bij Spigthoff Advocaten & Belastingadviseurs te Curaçao. Zij heeft eerder als handhavingsjurist op het gebied van ruimtelijke ordening, bouwen en wonen, en als advocaat in Utrecht gewerkt. Louisse is gespecialiseerd in arbeidsrecht.

Dimitri van Hoewijk (38) is vanaf 1 april de Gezondheidsgroep van Van Doorne komen versterken. Hij heeft ruim twaalf jaar ervaring met ondernemingsrechtelijke transacties en contractenrecht, met een nadruk op overnames, financieringen, joint ventures en private equity investeringen. Van Hoewijk was voor zijn overstap naar Van Doorne bedrijfsjurist bij ING en advocaat bij Freshfields Bruckhaus Deringer.

Saskia Blokland (34) is per 1 mei als partner is toegetreden bij de Amsterdamse vestiging van Norton Rose LLP. Blokland is gespecialiseerd in ondernemingsrecht. Zij is werkzaam in de nationale en internationale transactiepraktijk en adviseert haar cliënten ten aanzien van fusies en overnames, joint ventures, herstructureringen en corporate governance.

Brechje van der Velden (39) is per 1 mei tot partner benoemd bij Allen & Overy. Zij is specialist op het gebied van financieel recht en massaschade en procedeert voor financiële instellingen en ondernemingen.
Jeroen Bos (33) en Jochem Spaans (36) zijn per 1 mei tot counsel bij Allen & Overy benoemd. Bos is gespecialiseerd op het vlak van International Capital Markets. Spaans is specialist in het milieu- en ruimtelijke-ordeningsrecht, en legt zich met name toe op vergunningverlening voor grote projecten en op milieunormen. Spaans is tevens universitair docent milieurecht aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Vrije Universiteit Amsterdam.

Kandidaat-notaris Richard Verbeek (34) is toegetreden als partner bij Westland Partners Notarissen & Advocaten. Verbeek is sinds 2003 werkzaam bij het kantoor in Naaldwijk. Met zijn benoeming komt het aantal partners bij Westland Partners op negen.

Emile Steevensz (47) is per 1 april aangetreden als partner bij Certa Legal Tax Dutch Caribbean. Steevensz was hiervoor kantoordirecteur in de fiscale praktijk bij accountantskantoor Wesselman. Hij is gespecialiseerd in het adviseren over de fiscaal juridische aspecten van internationale transacties en investeringen.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven