Carrièrewisselingen bij Van Traa Advocaten, Lexence

Delen:

Deze week in carrièrewisselingen uitbreidingen en benoemingen bij Van Traa Advocaten, Lexence, Gijs Heutink Advocaten, 2BW Advocaten en KBS.

Per 1 oktober zullen Peter Drion en Derk-Jan van der Kolk de overstap maken naar Van Traa Advocaten. Zij zijn nu nog partners bij de Rotterdamse vestiging van Houthoff Buruma. In hun kielzog maken ook advocaten Veneta Oskam en Jan Duyvensz en vier secretaresses dezelfde beweging. Jan Willem Bruidegom, managing partner van Van Traa: “We zijn erg gelukkig met hun komst. Het betekent een flinke boost voor onze verzekerings- en aansprakelijkheidspraktijk en onderstreept nog eens dat gespecialiseerde kantoren als Van Traa een geweldige werkomgeving zijn voor topadvocaten en talenten.”

Pieter van Dijk (’67) is benoemd tot partner bij Lexence. Hij maakt met zijn team corporate & commercial deel uit van de sectie ondernemingsrecht. Voor zijn overstap naar Lexence was Van Dijk partner bij Nysingh. Pieter van Dijk vormt met zijn brede ervaring als ondernemingsrechtadvocaat een verdere versterking van Lexence.

Mr. Cheryl Leunissen zal tot de maatschap van Gijs Heutink Advocaten te Amsterdam gaan toetreden. Cheryl werkt per 1 september 2011 bij het kantoor. Cheryl Leunissen is in 1997 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en sedertdien advocaat. Ze werkte van 1997 tot 2000 bij Boekel De Nerée en van 2000 tot 2007 bij Loyens & Loeff. In 2007 begon Cheryl haar eigen advocatenkantoor. Cheryl heeft zich gespecialiseerd in vastgoedrecht, met als focus commercieel huurrecht en civiel bouwrecht.

Per 1 september 2011 stapt arbeidsrechtspecialist en mediator Ruud de Quay van Hekkelman Advocaten NV over naar 2BW Advocaten in Nijmegen. De Quay is ruim 12 jaar werkzaam geweest bij Hekkelman waarvan 10 jaar als vennoot. Per 1 september 2011 stapt arbeidsrechtspecialist en mediator Ruud de Quay van Hekkelman Advocaten NV over naar 2BW Advocaten in Nijmegen. De Quay is ruim 12 jaar werkzaam geweest bij Hekkelman waarvan 10 jaar als vennoot.

Per 5 september is mr D.N.R. (Dana) Wegerif als advocaatmedewerker bij KBS gestart. Dana heeft gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) met als afstudeerrichtingen privaatrecht en strafrecht. Na haar afstuderen heeft Dana als wetenschappelijk onderzoeker bij de RUG gewerkt en een jaar als wetenschappelijk medewerker bij Dirkzwager advocaten & notarissen in Arnhem. Vervolgens is zij als advocaatstagiaire bij Dirkzwager gestart. Na haar advocaatstage heeft Dana voor de functie van advocaatmedewerker bij KBS gekozen, met als specialismen aansprakelijkheid- en gezondheidsrecht.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven