Carrièrewisselingen bij VanEps Kunneman VanDoorne, Fort Advocaten, TeekensKarstens

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Hieronder een overzicht van carrièrewisselingen die nog niet eerder online in deze rubriek zijn vermeld en die de afgelopen weken bij de (web)redactie zijn binnengekomen.

Inge van Hees-WolswijkIn september startte INGE VAN HEES-WOLSWIJK als senior associate op de Curaçaose vestiging van advocatenkantoor VanEps Kunneman VanDoorne. Voor haar komst naar werkte ze als kandidaat-notaris op de ondernemingsrechtpraktijk van NautaDutilh in Amsterdam en vervolgens als advocaat bij een ander advocatenkantoor op Curaçao. Van Hees-Wolswijk adviseert over vraagstukken binnen het ondernemingsrecht en op het gebied van banking en toezichtwetgeving.

Elias van KampenFort Advocaten heeft per 1 november ELIAS VAN KAMPEN benoemd tot associate partner. Van Kampen is gespecialiseerd in het arbeids- en pensioenrecht in de breedste zin van het woord.

Ronald Janse
Fotograaf: Liesbeth Dingemans

Het College van bestuur van de Open Universiteit heeft RONALD JANSE per 1 november benoemd tot hoogleraar Encyclopedie van de Rechtswetenschap. Hij wordt primair verantwoordelijk voor de algemene vakken Inleiding Recht (bachelor, propedeuse) en het mastervak Recht in Context, alsmede voor de inhoudelijke leerlijn van de bacheloropleiding.

Charlotte Davidson-HorstenKandidaat-notaris CHARLOTTE DAVIDSON-HORSTEN versterkt sinds september  de vastgoedpraktijk van TeekensKarstens. Davidson heeft bijzondere expertise op het gebied van transacties en projectontwikkeling in commercieel vastgoed.

Wendela RaasWENDELA RAAS, advocaat en managing partner van Dentons Boekel, is honorair benoemd tot professor aan Amity University Dubai, ter erkenning van haar positie op het gebied van vastgoedrecht. Zij zal aan de rechtenfaculteit aldaar gastcolleges gaan geven op het gebied van Europees vastgoedrecht.

BOB DE BRUIJN heeft per 1 november de overstap gemaakt naar Ten Holter Noordam advocaten. Zijn komst betekent een uitbreiding van de sectie Arbeidsrecht. Hij is afkomstig Kneppelhout & Korthals.

PETER KOSTONS is sinds 1 november werkzaam bij Wolfs Advocaten te Maastricht. Voorheen was hij werkzaam bij Muurmans Advocaten. Hij richt zich op de algemene civiele praktijk met de nadruk op ondernemingsrecht, faillissementsrecht en arbeidsrecht.

NIELS WOLSWIJK is per 1 november benoemd tot partner bij Zuidbroek ondernemingsrecht notarissen. Hij werkte eerder als kandidaat-notaris bij De Brauw Blackstone Westbroek en was. Ook MELANIE ALZAFARI is bij Zuidbroek Notarissen in dienst getreden als kandidaat-notaris. Zij  werkte eerder bij onder meer Schut Van der Ven Notariskantoor en NautaDutilh.

ADY VAN NIEUWENHUIZEN is 1 november overgestapt van Kneppelhout & Korthals advocaten naar de Amsterdamse vestiging van Fieldfisher.Daar is zij begonnen als partner IP/Privacy.

Advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek heeft MACHTELD DE MONCHY en HENK VAN RAVENHORST benoemd tot partner. De Mochy is een litigator in het Nederlandse procesrecht. Van Ravenhorst is gespecialiseerd in fiscaal recht met een sterke focus op transacties. Zij werken beiden als lead counsel in internationale zaken.

Ruud OldeOp 4 september is RUUD OLDE toegetreden tot het bestuur van Poelmann van den Broek. Olde trad in januari 2006 als advocaat arbeidsrecht in dienst en is sinds 2007 partner binnen servicegebied arbeid. Vanaf nu bestaat het bestuur uit Arjan Stuij, Rudi Minkhorst en Ruud Olde.

WILLEKE KEMKERS heeft zich per 6 november aangesloten als associate bij Greenberg Traurig Amsterdam om het Intellectual Property & Entertainment team te versterken. Zij heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het auteursrecht, mediarecht en merkenrecht. Hiervoor werkte zij bij Van Kaam advocaten en Houthoff Buruma.

DLA Piper Amsterdam heeft LEEN VAN DER MAREL aangetrokken ter versterking van de vastgoedpraktijk. Van der Marel is afkomstig van Loyens & Loeff.

Tom van DuurenTOM VAN DUUREN is sinds september aangesloten bij CMS als notaris. Hij was hiervoor werkzaam bij onder andere Clifford Chance en heeft meer dan dertig jaar ervaring in internationale private equity transacties, ondernemingsrecht en financieel recht.

Tineke van de BuntSenior medewerker TINEKE VAN DE BUNT versterkt sinds 1 november de IT- en privacypraktijk van Vondst in Amsterdam (?).

ROEL THEISSEN is per 1 november in dienst getreden als advocaat bij Houthoff. Theissen is gespecialiseerd in prudentieel toezicht.

Barbara VoskampBARBARA VOSKAMP is als partner ASEAN toegetreden tot Loyens & Loeff Singapore. Voskamp is afkomstig van EY, waar zij partner International Tax was.

Arnoud KnijnenburgBird & Bird heeft ARNOUD KNIJNENBURG benoemd tot partner. Hij maakt sinds 2003 onderdeel uit van de praktijkgroep Tax en heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei en ontwikkeling van de fiscale afdeling.

Met de komst SUZANNE BOS (partner) en DAPHNE VAN ZELST (senior-medewerker) per 1 november versterkt AKD de praktijkgroep Arbeid & Pensioen. Beiden zijn afkomstig van de praktijkgroep Arbeidsrecht van HVG Law.

Per 1 november is de praktijkgroep Intellectueel Eigendom/ICT & Privacy van KienhuisHoving verder uitgebreid en versterkt met de komst van IT-jurist ROELAND DE BRUIN. Daarnaast is hij als docent IE- en privaatrecht verbonden aan de Universiteit van Utrecht, waar hij ook een promotieopdracht heeft.

Het notariaat van BarentsKrans is uitgebreid met WILLEMIJN DE MUINCK KEIZER, kandidaat-notaris op de sectie Corporate/M&A, en met LEONOOR LIEBEN, kandidaat-notaris Vastgoed. De Muinck Keizer was legal counsel in het bedrijfsleven en Lieben werkte bij Ploum Lodder Princen.

De twee Haagse notariskantoren De Jong & De Nerée en Van Buttingha Wichers zullen 1 januari 2018 samengaan. Het nieuwe kantoor start met ongeveer veertig medewerkers en is daarmee het grootste zelfstandige notariskantoor van Den Haag. Vooralsnog opereren beide partijen vanuit hun eigen kantoor in respectievelijk Scheveningen en Den Haag.

Jan SmitsJAN SMITS volgt per 1 december Hildegard Schneider op als nieuwe decaan van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Maastricht. Smits is op dit moment hoogleraar Europees Privaatrecht en directeur van het Maastricht European Private Law Institute (M-EPLI).

Blenheim Advocaten in Amsterdam heeft de praktijk uitgebreid met financieel- en ondernemingsrecht advocaat SHYRA MIJDAM (24), arbeidsrechtadvocaat JORIEN BROUWER (26) en advocaat ondernemingsrecht DAAN WILLEMSE (25).

Joan van de PollJOAN VAN DE POLL (27) is per 1 september  als advocaat in dienst getreden bij Bird & Bird, waar ze de sectie arbeidsrecht gaat versterken. Van de Poll heeft eerder gewerkt als trainee bij de Nederlandse ambassade in Panama en als paralegal bij diverse internationale advocatenkantoren.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.
Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top