Carrièrewisselingen bij VBC Notarissen, Heussen, AKD

Delen:

Hieronder leest u weer een overzicht van carrièrewisselingen die nog niet eerder online in deze rubriek zijn vermeld en die de afgelopen weken bij de webredactie zijn binnengekomen.

Jeroen Veenhof (33) en Frederieke Baggerman​ (27) zijn van respectievelijk De Brauw Blackstone Westbroek en Boekel overgestapt naar VBC Notarissen. Veenhof versterkt het team Vastgoed & Projecten, Baggerman de sectie Corporate/M&A.

Per 2 juli is Juliette Schueler benoemd tot toegevoegd notaris bij Heussen advocaten & notarissen in Amsterdam.

Per 1 juli 2015 is Pieter den Haan als advocaat-partner bij AKD. Hij versterkt het Transport & Energy team. Ook Vivian van der Kuil maakte, als senior associate, de overstap naar AKD.

Manish Bahl is per 1 juli partner bij Eversheds in de praktijkgroep Mededinging en Economisch Ordeningsrecht. Hij werkt sinds 2012 bij Eversheds.
Eversheds heeft Steven Geerlings benoemt als Head of Asset Based Lending. Hij zal als of counsel gaan bijdragen aan de verdere uitbouw en positionering van Eversheds’ financiële praktijk.

De naam van het Rotterdamse notariskantoor Kooijman Lambert is eind juni gewijzigd in Kooijman Autar. Er werken vier notarissen en zes kandidaat-notarissen bij het kantoor.

Baker & McKenzie per 1 juli drie nieuwe partners benoemd: Alexander Spoor in de Corporate praktijkgroep, Mirko Marinć en Michiel Kloes in de Tax praktijkgroep.
Folkert Idsinga
en Casper Banz zijn per 1 juli benoemd tot joint managing partners en co-voorzitters van het bestuur van Baker & McKenzie Amsterdam. Zij zullen het voorzitterschap gezamenlijk invullen. Mike Jansen en Herman Huidink zijn per 1 juli afgetreden als respectievelijk managing partner en lid van het bestuur.

Tilburg University heeft per 1 juli Martijn Groenleer benoemd tot hoogleraar Regional Law and Governance. Saskia Lavrijssen is per 1 september benoemd tot hoogleraar Economic Regulation and Market Governance of Network Industries

Per 1 juli is Caspar Scholten benoemd tot partner bij Bergh Stoop & Sanders in Amsterdam. Hij is actief op het gebied van het ondernemingsrecht, zowel in de advies- als procedurele praktijk. Hij richt zich op de bestuurdersaansprakelijkheid en geschillen tussen aandeelhouders.

Reijnoud Homveld is sinds 1 juli partner ondernemingsrecht bij Stek Advocaten. Homveld vertegenwoordigt ondernemingen, private equity investeerders en financiële instellingen in fusies en overnames en projecten, met een focus op de energiesector. Hij was partner bij Orange Clover.

Per 1 juli is Remko Wijling toegetreden tot het bestuurs(straf)rechtteam van Van Ardenne & Crince le Roy Advocaten in Rotterdam. Hij heeft een brede bestuursrechtelijke proces- en adviespraktijk.

Bart Lukaszewicz (34) is een eigen advocatenkantoor begonnen in Amsterdam. Hij is gespecialiseerd in het intellectuele eigendoms- en mediarecht en was werkzaam bij Houthoff Buruma.

Per 1 juli zijn Leonie Dutmer en Anke van de Laar associate partner bij het Haarlemse advocatenkantoor Pot Jonker. Dutmer is gespecialiseerd in vastgoedrecht, Van de Laar in het bestuurs- en overheidsrecht.

Advocatenkantoor Stibbe heeft Jeroen Sombezki (35) en David Meijeren (42) per 1 juli benoemd tot counsel.

Sinds 1 augustus is Maurice van Valen (44) partner ondernemingsrecht bij Van Iersel Luchtman Advocaten in ’s-Hertogenbosch. Hij komt van HVG en houdt zich bezig met defusie- en overnamepraktijk.

Per 1 september is Harriët Schelhaas benoemd tot hoogleraar privaatrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Haar onderzoek bij de Erasmus School of Law zal zich met name richten op het (internationale) commerciële contractenrecht.

Willem van Nielen en Rick van Erk zijn 1 juli partner geworden bij Griph law & tax (vestiging Utrecht). Zij zullen als curatoren de nichepraktijk die zij ontwikkelden − de integrale civiele aanpak vanfaillissementsfraude − verder gaan uitbouwen.

Familierechtadvocaat en scheidingsmediator Janneke Mulder heeft na tien jaar als medewerker op verschillende kantoren per 1 juli haar eigen kantoor geopend in Rotterdam: Uiteen − Kantoor voor Familierecht.

Sinds 1 juli is Wibe Reddingius partner bij Langelaar Klinkhamer Advocaten in Rotterdam. Hij is gespecialiseerd in ondernemingsrecht en hippisch recht.

Hoogleraar Paul Geerts is als of counsel toegetreden tot bureau Brandeis. Hij bekleedt de leerstoel Intellectuele Eigendom aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Frank Buitenwerf (32) is per 1 juli aangesteld als partner bij Taxand Nederland, waar hij sinds 2009 werkt. Buitenwerf richt zich op internationale belastingen.

Aike Kamphuis en Imke van Loon hebben samen AIM Advocaten opgericht. Zij zijn beiden ervaren vastgoedadvocaten. Hiervoor waren zij als partner verbonden aan Lexence Advocaten & Notarissen.

Boonk Van Leeuwen Advocaten heeft Marieke Harmsen en Cherry Almeida tot partner benoemd. Het Rotterdamse kantoor is gespecialiseerd in handels- en vervoerrecht.

Sander Engels is sinds 1 juli senior medewerker in de Bouw & Vastgoedsectie. Hij zal zich met name richten op innovatieve samenwerkingsvormen in de bouw- en infrasector en projectontwikkeling. Engels was eerder advocaat bij VBTM en Loyens & Loeff. Een voorbeeld op zijn vakgebied heeft hij niet, “omdat ik denk dat het goed is om een eigen stijl te hebben in de bouw- en vastgoedpraktijk. Met een specifiek voorbeeld bestaat toch het gevaar dat je te veel een kopie wordt. Wel heb ik veel geleerd van verschillende vakbroeders, welke lessons learned ik nog dagelijks in de praktijk breng.”

Wieteke Killestijn is 10 augustus als senior advocaat medewerker in dienst is getreden bij BLIX in Amsterdam. Zij is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht met een focus op overnames en financieringen.

Bird & Bird heeft Janneke Kohlen (35) en Frank Simons (44) tot counsel benoemd. Kohlen is gespecialiseerd in aanbestedingsrecht en mededingingsrecht, Simons in telecommunicatie- en ICT recht.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven