CMS benoemt Erik Vorst tot managing partner

CMS benoemt Erik Vorst per 1 augustus 2023 tot managing partner. Hij volgt Willem Hoorneman op die na 34 jaar afscheid neemt van kantoor. Met de benoeming van Vorst bestendigt CMS haar strategische koers met internationale focus.

Delen:

Erik Vorst

Vorst startte zijn loopbaan in 1998 bij CMS in Nederland. In 2008 werd hij tot partner benoemd. Vorst is als notaris verbonden aan de praktijkgroep Corporate/M&A en maakt sinds 2016 al deel uit van het bestuur van CMS in Nederland.

Vorst: “Ik kijk er enorm naar uit om vanuit deze nieuwe rol aan de verdere groei van CMS bij te dragen. In het kader van de bestuurswissel hebben wij de eerder ingezette strategische koers herbevestigd. Die is ambitieus en uitdagend, maar de ontwikkeling die we afgelopen jaren als kantoor hebben doorgemaakt, smaakt naar meer. We willen als internationaal fullservice kantoor een fris geluid aan de Zuidas zijn. Met de eigenheid die ons kenmerkt. Richting cliënten natuurlijk. Op een vooruitstrevende manier in de benadering van hun zaken en de ontwikkelingen in hun markten. Future Facing noemen we dat. En met de focus op complexe internationale vraagstukken die voor onze cliënten toekomstbepalend kunnen zijn. Zelfbewust, maar met de cliënt steeds op de voorgrond. En het frisse geluid ook richting de arbeidsmarkt. Met oog voor veranderde inzichten van de jongere generaties over loopbanen en ontwikkelingsmogelijkheden en het belang van een open cultuur.”

Hij vervolgt: “Bij dit alles hebben we verduurzaming en diversiteit en inclusie hoog op de agenda staan. Op die onderwerpen valt er binnen de juridische sector nog wel wat terrein te winnen. Daarvoor voelen wij binnen kantoor urgente verantwoordelijkheid. Voor maar nog meer mét de jongere generaties binnen kantoor. Ook dat is Future Facing.”

Naast Vorst zal het bestuur bestaan uit Marcel Abbringh (COO) en Herman Boersen (partner binnen de praktijkgroep Tax). Abbringh maakt sinds februari 2022 deel uit van het bestuur en Boersen treedt als nieuwe bestuurder toe.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven