CMS bevordert onderwijs

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Advocatenkantoor CMS is een samenwerking gestart met Room to Read, een wereldwijde goededoelenorganisatie die onderwijs bevordert. Dit doet Room to Read door middel van programma’s gericht op geletterdheid en op gendergelijkheid in het onderwijs.

Het uitgangspunt van Room to Read is dat geletterdheid van kinderen en onderwijs aan meisjes essentieel zijn voor een positieve verandering van hun levens. Geletterdheid en onderwijs zorgen ervoor dat zij in hun volwassen leven volledig tot hun recht kunnen komen. Room to Read werkt nauw samen met lokale gemeenschappen, partnerorganisaties en overheden in Azië en Afrika om lees- en schrijfvaardigheid te ontwikkelen bij kinderen op de lagere school, en om het lezen van boeken gebruikelijk te maken. Daarnaast stimuleert Room to Read meisjes om de middelbare school af te maken.

“Kinderen kunnen alleen floreren en hun volledige potentieel gebruiken als ze kunnen lezen en schrijven,” zegt voorzitter Cornelius Brandi van CMS. “Room to Read’s onderwijs- en geletterheidsprogramma’s hebben al een positief effect gehad op het leven van miljoenen kinderen. De steun van zakelijke partners is noodzakelijk voor een blijvend succes van Room to Read.” CMS wil Room to Read helpen door donaties en actieve steun.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top