CMS draagt veilingpraktijk over aan Hermans & Schuttevaer Notarissen

CMS draagt haar veilingpraktijk, onder leiding van vastgoednotaris Isabelle Balvert, per 1 november over aan Hermans & Schuttevaer Notarissen.

Delen:

“De overdracht van de veilingpraktijk past bij de nationale én internationale koers van CMS”, aldus Willem Hoorneman, managing partner van CMS in Nederland. “Hierdoor kunnen we ons meer focussen op de praktijken en sectoren die passen bij onze toekomstplannen. In het belang van de cliënten en het veilingteam wordt de continuïteit en kwaliteit van de veilingpraktijk onder de hoede van Hermans & Schuttevaer gewaarborgd.”

Jean-Paul Bolhaar, managing partner van Hermans & Schuttevaer en notaris commercieel vastgoed in Amsterdam, voegt toe: “Met deze stap versterken we wederom onze positie in Amsterdam. Onze vestiging daar verdubbelt in het aantal vierkante meters zodat we onze cliënten beter kunnen ontvangen en meer ruimte kunnen bieden aan onze medewerkers.”

Isabelle Balvert over haar overstap: “Ik ben langjarig verbonden geweest aan CMS en heb daar altijd met enorm veel plezier gewerkt. Hermans & Schuttevaer kende ik nog vanuit de tijd dat ik in Utrecht notaris was bij CMS. Ik kijk er erg naar uit om samen met mijn nieuwe collega’s verder te bouwen aan de groei van de veilingpraktijk die we geruisloos voortzetten.”

Afgelopen vrijdag werd in Amsterdam op het kantoor van CMS de overdracht geformaliseerd en door beide partijen het glas geheven. v.l.n.r: Jean-Paul Bolhaar (managing partner Hermans & Schuttevaer), Erik Vorst (notaris en bestuurder CMS), Willem Hoorneman (managing partner CMS), Isabelle Balvert (vanaf 1 nov. notaris Hermans & Schuttevaer), Marnix Langeveld (notaris Hermans & Schuttevaer) en Otto van de Vliet (adviseur Hermans & Schuttevaer).

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven