CMS: groei van 3% op jaarbasis

CMS is in 2020 gegroeid ondanks de verstrekkende gevolgen van de COVID-19 pandemie, die CMS-kantoren en -cliënten in alle rechtsgebieden trof.

Delen:

(foto: Depositphotos-29Mokara)
Voorzitter Pierre-Sébastien Thill: “De gebeurtenissen van 2020 waren hopelijk eenmalig en betekenden voor velen een zeer zware en in sommige gevallen tragische tijd in persoonlijk en professioneel opzicht. Onze prioriteit lag dan ook bij het ondersteunen en beschermen van onze mensen terwijl we ook voor onze cliënten een betrouwbare adviseur bleven.”

Technologie en innovatie

Tegelijk heeft CMS zwaar ingezet op technologie en innovatie, en gefocust op belangrijke economische sectoren die steun nodig hebben. Het afgelopen jaar lanceerde CMS twee belangrijke technologische innovaties die nieuw waren voor de juridische markt. Lupl is het eerste open platform voor juridische zaken ter wereld en synchroniseert alles wat met een juridische zaak te maken heeft in één beveiligde ruimte. Na uitgebreide bètatests in 2020 werd het platform begin 2021 gelanceerd; er is zeer brede interesse voor. Vorig jaar lanceerde CMS ook de Breach Assistant, een technologieplatform dat bedrijven die worden getroffen door een (potentieel) datalek een voorsprong geeft tijdens de eerste kritieke uren. CMS heeft ook zijn bekroonde opleidingsprogramma, de CMS Academy, aangepast door het integraal op een digitaal platform over te zetten, een overgang die al vóór de pandemie was gepland, samen met de oprichting van nieuwe regionale academies in Latijns-Amerika en Afrika.

Voorbereiding op groei, zowel extern als intern

CMS heeft verschillende belangrijke stappen gezet om zijn geografische aanwezigheid uit te breiden. Afgelopen maand heeft CMS Kluge zich bij CMS gevoegd. Kluge is een snelgroeiend en vooraanstaand Noors kantoor met vestigingen in Bergen, Oslo en Stavanger met een aanzienlijke sectorexpertise op het gebied van energie, hernieuwbare energie en ESG. Daarnaast kende CMS in 2020 een recordaantal partnerpromoties met 52 nieuwe partners, verspreid over 22 steden in Europa, Latijns-Amerika en Afrika. Ruim een derde van de wereldwijde benoemingen (37%) is vrouw.
Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven