CMS na megafusie de op vijf na grootste

Delen:

Beeld bij CMS fusieDoor de fusie van CMS UK, Nabarro en Olswang ontstaat het op vijf na grootste advocatenkantoor ter wereld, gemeten naar het aantal advocaten. De fusie, die op 1 mei 2017 moet zijn afgerond, is de grootste fusie ooit in de Britse markt van juridische dienstverlening.

Nabarro en Olswang gaan zich aansluiten bij het CMS UK LLP-partnerschap. De partners hebben ingestemd met een voorstel om hun bedrijven samen te voegen tot een nieuw powerhouse in de City of London. De handelsnaam van het nieuwe bedrijf wordt CMS en de Britse LLP gaat CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang LLP heten. Het nieuwe advocatenkantoor gaat zich richten op zes sectoren: energie, financiële dienstverlening, infrastructuur en projecten, biowetenschappen en gezondheidszorg, vastgoed, en technologie, media en telecommunicatie. CMS is dan actief in met 65 vestigingen in 36 landen. Na de fusie heeft het bedrijf meer dan duizend partners en meer dan 7500 medewerkers, en een omzet van circa 450 miljoen GBP in het Verenigd Koninkrijk en 1,2 miljard euro daarbuiten.

Volgens Aernout de Mooij van CMS Nederland heeft de fusie niet direct consequenties voor de Nederlandse kantoren in Utrecht en Amsterdam.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven