CMS naar één locatie in 2022

CMS kiest ervoor om uiterlijk vanaf september 2022 volledig te gaan werken vanuit het kantoor in Amsterdam. De kantoren in Utrecht en Amsterdam worden daarmee samengevoegd. Met deze keuze zetten we een belangrijke volgende stap in onze ontwikkeling en positie als internationaal kantoor.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
(foto: Depositphotos-lenmdp)

De coronapandemie en de daardoor ontstane visie op het nieuwe hybride werken hebben dit proces versneld en versterkt. “Natuurlijk koesteren we onze geschiedenis in Utrecht, maar de basis voor onze ambitie en toekomst zien we in Amsterdam als centrale ontmoetingsplaats”, zo valt te lezen op de website van het kantoor.

Managing partner Willem Hoorneman: “CMS heeft de afgelopen honderd jaar meerdere vestigingen in Nederland gehad. We zijn steeds meer vanuit één plek gaan werken en deze beslissing om vanuit onze vestiging in Amsterdam te gaan werken, past in onze positie als internationaal kantoor. Dit valt samen met onze visie op het hybride werken. We zijn ervan overtuigd dat thuiswerken ook in de toekomst een belangrijke plaats behoudt in de samenleving. Onze medewerkers willen dat ook. De vestiging in Amsterdam zal dus straks vooral fungeren als centrale ontmoetingsplaats en hiermee zal de integratie en cultuur van kantoor worden versterkt.”

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top