CMS start wereldwijde samenwerking met juridisch GenAI-platform Harvey

Internationaal advocatenkantoor CMS is een wereldwijde samenwerking aangegaan met Harvey, een generatieve AI (GenAI) platform. CMS wil hiermee de juridische dienstverlening aan cliënten verbeteren.

Delen:

beeld: Depositphotos

CMS heeft een sterk trackrecord in het gebruik van AI-technologie in haar juridische dienstverlening binnen de transactie-, proces- en adviespraktijkgroepen, laat het kantoor weten. “Het toevoegen van GenAI-technologie ter ondersteuning van cliënten wereldwijd is de volgende evolutionaire stap.” CMS gebruikt al jaren AI en onderzoekt al geruime tijd het potentieel van GenAI, ook al voor ChatGPT in het nieuws kwam. “CMS gelooft dat GenAI de kennis en vaardigheden van haar medewerkers zal verbeteren en ondersteunen, waardoor CMS nog grotere voordelen kan bieden aan haar cliënten.”

Harvey verhoogt de productiviteit en stroomlijnt verschillende onderdelen van juridisch werk, zoals contractanalyse, due diligence, procesvoering en compliance. legt het kantoor uit. “Harvey helpt bij het produceren van inzichten, eerste concepten, suggesties en prognoses uit grote hoeveelheden data, die worden gebruikt om eindproducten te creëren. Dit helpt de CMS-advocaten om snellere, betere en meer efficiënte oplossingen te bieden aan cliënten.”

In 2023 startte CMS een pilot met Harvey, waarbij een groot aantal advocaten, belastingadviseurs en notarissen van CMS betrokken was in verschillende jurisdicties. CMS zal Harvey nu geleidelijk invoeren in de landen waarin ze actief is, te beginnen in Frankrijk, Duitsland, Nederland, Portugal en het Verenigd Koninkrijk.

Erik Vorst

Erik Vorst, Managing Partner van CMS in Nederland, zegt: “We zijn zeer verheugd om samen te werken met het GenAI-platform Harvey. Dit project zal onze advocaten toegang geven tot GenAI-tools die hen helpen om de dienstverlening aan cliënten te verbeteren. Maar zij zullen ook samenwerken met het Harvey-team om de toekomst van GenAI-systemen in de juridische sector vorm te geven. Dit is echt een enerverend project.”

“De pioniersgeest van CMS bij het omarmen van de AI-technologie van Harvey is een krachtige stap naar een meer innovatieve juridische sector. We zijn vereerd om deel uit te maken van deze reis”, zegt Gabe Pereyra (Co-Founder en President van Harvey).

Bert Vries

Bert Vries, Head of Innovation & IT bij CMS in Nederland, voegt daaraan toe: “Bij CMS innoveren we voortdurend onze juridische diensten. Onze focus ligt op het gebruik van technologie om problemen op te lossen en waarde te genereren voor onze cliënten. Onze wereldwijde samenwerking met Harvey is hiervan een uitstekend voorbeeld.”

“Door de samenwerking met CMS, helpt Harvey de juridische dienstverlening efficiënter, nauwkeuriger en klantgerichter te maken. Het is een voorrecht om zo’n toegewijd team van professionals te ondersteunen”, aldus Winston Weinberg (Co-Founder en CEO van Harvey).
Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven