CMS verstevigt positie in Afrika met kantoren in Zuid-Afrika en Kenia

RM Partners en Daly & Inamdar Advocates, gevestigd in Zuid-Afrika respectievelijk Kenia, zijn onderdeel geworden van CMS. Deze kantoren zullen in het vervolg opereren onder de namen CMS RM Partners en CMS Daly Inamdar Advocates. CMS heeft nu 75 kantoren in 43 landen en wereldwijd meer dan 4.800 juristen.

Delen:

191009_Kenia-CMS_Depositphotos_31821803_s-2019

De uitbreiding verstevigt de aanwezigheid van CMS in Afrika, dat ook al kantoren heeft in Angola, Algerije en Marokko. In de afgelopen ruim vijftig jaar heeft CMS in Afrika een track record opgebouwd aan significante deals. Dat onderstreept de diepgaande kennis van het kantoor op het gebied van de juridische systemen binnen het continent.

Duncan Weston, Executive Partner van CMS, over de uitbreiding: “Onze cliënten zien Afrika als een enorme groeikans en veel van hen willen uitbreiden naar belangrijke markten binnen het continent. Zuid-Afrika en Kenia zijn beide omvangrijke economieën en zijn daarnaast toegangspoorten tot andere Sub-Saharische markten. RM Partners en Daly & Inamdar Advocates hebben uitstekende reputaties dankzij hun lokale marktkennis en de algehele kwaliteit van hun dienstverlening.”

Met deze uitbreiding laat CMS zien een toegewijde organisatie te zijn die Afrikaanse kantoren en experts samenbrengt in een uniek model en op elkaar afgestemde werkwijzen om zo te zorgen dat de cliënten in Afrika de beste assistentie krijgen. CMS Afrika is aanwezig in de meest dynamische regionale hubs – Casablanca, Johannesburg en Nairobi – dat CMS een stevige voetafduk geeft, ondersteunt met kantoren in Algerije, Luanda en Mombasa. CMS Afrika biedt het ideale alternatief for fiscale en juridische diensten in Afrika, een positie die door de toevoeging van de nieuwe kantoren verstevigd wordt.

Lees het hele artikel hier.

Lees meer over:

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven